BerkayCLTK
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Hocam kule tipi soğutma öneririmBöyle bir sisteme karar kıldım forumdan gelen önerilerle fakat duyduğuma göre AMD Yanında fan göndermiyormuş veya üstünde işte hakim değilim konuya. Bu sisteme en üst sıradaki en ucuz olan fanı eklesem kişiselleştirme bölümünden ısınma problemi olur mu?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Yani linkini attığım sisteme fan eklemesem ısınma problemi yaşar mıyım?Hazır sistemde geliyor tabii ki mecbur.
1508 TL olan soğutucan mı söz ediyorsunuz. Bunu eklemeseem fan gelmiyormuş doğru mu AMD de öyle bir şey varmışHocam kule tipi soğutma öneririm
Hayır fan mecbur gelir hazır sistemlerde benim sistemim de hazır sistemdi amd sistem fan geldi1508 TL olan soğutucan mı söz ediyorsunuz. Bunu eklemeseem fan gelmiyormuş doğru mu AMD de öyle bir şey varmış
Çok teşekkür ederim son olarak ek fan eklemem gerekiyor diyorsunuz değil mi kule tipi ısınma problemi yaşamamak içinHayır fan mecbur gelir hazır sistemlerde benim sistemim de hazır sistemdi amd sistem fan geldi
Bir çok forumu ve discord adreslerini gezdim sistemler toplandı sağolsun en son bunlar arasında tercihen bunu seçtim hiç anlamadığım için 4 günde toplayabildim önerin için çok teşekkür ederim ama artık değişmek istemiyorumHocam DDR 4 sistem yerine DDR 5 e geçiş yapsaniz daha iyi olur bence
Hocam tabi bu sistemi almak sizin kararınız ama artık Yavas yavas DDR 4 sistemlerin ömrü bitiyor DDR 5 sistemler toplamaya basladi milletÇok teşekkür ederim son olarak ek fan eklemem gerekiyor diyorsunuz değil mi kule tipi ısınma problemi yaşamamak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çok forumu ve discord adreslerini gezdim sistemler toplandı sağolsun en son bunlar arasında tercihen bunu seçtim hiç anlamadığım için 4 günde toplayabildim önerin için çok teşekkür ederim ama artık değişmek istemiyorum
![]()
gelıyor tabıkıBöyle bir sisteme karar kıldım forumdan gelen önerilerle fakat duyduğuma göre AMD Yanında fan göndermiyormuş veya üstünde işte hakim değilim konuya. Bu sisteme en üst sıradaki en ucuz olan fanı eklesem kişiselleştirme bölümünden ısınma problemi olur mu?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com