Amd kartlar benim için başlamadan bitti

İnternet kesintisine faturayı ödediniz mı diyenlerin destek
Çıldırdım günlerdir açtığım konulara bak kafayı yedim. Amd yi bunların babaları kurdu da biz mi bilmiyoruz. Ekran kartı aldınız lan altı üstü. Sanki ben çok memnunum 5070ti a 55k vermekten

Amazonla görüştüm 1200₺ iade yaptılar ekstra 🤣🤣(kullanabilsem iyi)

Kart şuan 24k ya gelmiş oldu bi sansı daha haketti mi sizce ?

bu sana bağlı uğraşamam dersen 3080 ile devam et
ama az buz fps farkı yok arada ağır oyunlarda bile 30 40 fps fark atıyor 9070
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etme durumun varsa iade ete aslında
iade kartların tamammı sorunlu kartlar oluyor

Son düzenleme:
Frs dlss den öne mi geçti :)
bazı yerlerde evet, bu kadar taş kafa olacağınıza karşılaştırmalara bakabilirsiniz. aşırı ufak detayları 0.25x de görebilirsiniz.

iade edilen bir kartsa alma. eğer 0 sa al

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
Hahahaha tabi dostum 2. El alip salla

Hahahaha tabi dostum 2. El alip salla
Bu nasıl bi kafa mesela? Gelen kart kullanılmamış bile. Hadi kullanıldı diyelim kullanılmış ekran kartı kullanıldığı icin mi sorunlu oluyor hahahha.

Çıldırdım günlerdir açtığım konulara bak kafayı yedim. Amd yi bunların babaları kurdu da biz mi bilmiyoruz. Ekran kartı aldınız lan altı üstü. Sanki ben çok memnunum 5070ti a 55k vermekten
Geldiler kral 🤣🤣 kart 2. el olduğunu anlıyor herhalde o yüzden ben oynatmıcam diyor

Adam driver ı kaldırdın mı diyo Nvidianın. Yok aw anakartın hdmi çıkışına taktık kabloyu
Süperzeka kardeşim benim, DDU yu bilmeyen insan sayısı çok forumda, bilip bilmediğini bilemeyiz di mi, bilmeme ihtimaline karşı çözüm olarak driverları normal uninstall yerine DDU ile uninstall ettin mi demek AMD yi senin bashsettiğin şekilde babasının firması gibi savunmayla aynı şey değil. Burda AMD yi savunan bir yaklaşımda bulunmadım yani.
Evet denedim çözülmedi der olay biter. Herkesin herşeyi bildiğini varsayarsak bu forumda hiç kimseye çözüm öneremeyiz.

Dipnot: ben de fazla ödeyip sorun yaşama ihtimalini minimuma indirmek ve ekstra teknolojileri için Nvidia tercih eden insanlardanım

Son düzenleme:
Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
PUBG, CS, Valorant, LoL, Hollow Knight, CyberPunk, Minecraft oyunlarında aynı kartı bir kaç aydır kullanıyorum bir kez sorun çıkmadı

Yarın tekrar bi deneyecem format dışında ne yapmak lazımsa uğraşacam biraz boş vakit var.
Elidme 3080 var 4-5 yıllık kart ve sıcak calısan bi kart. 9070 24k geldi sıfır gibi ve baya soğuk calısıyor(18 derece daha soğuk ) hem performansı da iyi tv ye bağlayıp 4k da kullanmayı düşünüyorum inşallah oyunları açar :)

Son düzenleme:
Geri