- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet kesintisine faturayı ödediniz mı diyenlerin destekAdam driver ı kaldırdın mı diyo Nvidianın. Yok aw anakartın hdmi çıkışına taktık kabloyu
İnternet kesintisine faturayı ödediniz mı diyenlerin destekAdam driver ı kaldırdın mı diyo Nvidianın. Yok aw anakartın hdmi çıkışına taktık kabloyu
Çıldırdım günlerdir açtığım konulara bak kafayı yedim. Amd yi bunların babaları kurdu da biz mi bilmiyoruz. Ekran kartı aldınız lan altı üstü. Sanki ben çok memnunum 5070ti a 55k vermektenİnternet kesintisine faturayı ödediniz mı diyenlerin destek
bu sana bağlı uğraşamam dersen 3080 ile devam etAmazonla görüştüm 1200₺ iade yaptılar ekstra(kullanabilsem iyi)
Kart şuan 24k ya gelmiş oldu bi sansı daha haketti mi sizce ?
bazı yerlerde evet, bu kadar taş kafa olacağınıza karşılaştırmalara bakabilirsiniz. aşırı ufak detayları 0.25x de görebilirsiniz.Frs dlss den öne mi geçti![]()
iade edilen bir kartsa alma. eğer 0 sa alAmazonla görüştüm 1200₺ iade yaptılar ekstra(kullanabilsem iyi)
Kart şuan 24k ya gelmiş oldu bi sansı daha haketti mi sizce ?
Hahahaha tabi dostum 2. El alip sallaRtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Alıntıyı görüntüle
Bu nasıl bi kafa mesela? Gelen kart kullanılmamış bile. Hadi kullanıldı diyelim kullanılmış ekran kartı kullanıldığı icin mi sorunlu oluyor hahahha.Hahahaha tabi dostum 2. El alip salla
Geldiler kralÇıldırdım günlerdir açtığım konulara bak kafayı yedim. Amd yi bunların babaları kurdu da biz mi bilmiyoruz. Ekran kartı aldınız lan altı üstü. Sanki ben çok memnunum 5070ti a 55k vermekten
Süperzeka kardeşim benim, DDU yu bilmeyen insan sayısı çok forumda, bilip bilmediğini bilemeyiz di mi, bilmeme ihtimaline karşı çözüm olarak driverları normal uninstall yerine DDU ile uninstall ettin mi demek AMD yi senin bashsettiğin şekilde babasının firması gibi savunmayla aynı şey değil. Burda AMD yi savunan bir yaklaşımda bulunmadım yani.Adam driver ı kaldırdın mı diyo Nvidianın. Yok aw anakartın hdmi çıkışına taktık kabloyu
PUBG, CS, Valorant, LoL, Hollow Knight, CyberPunk, Minecraft oyunlarında aynı kartı bir kaç aydır kullanıyorum bir kez sorun çıkmadıRtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Alıntıyı görüntüle