Neler Yeni

AMD KARTLARINDA YAŞADIĞIM SORUN VE TEKRAR GERİ DÖNÜNCE DEJAVU YAŞAMA KORKUM

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
1 yıl önce AMD Radeon r7 265 ekran kartının kronik çipset arızası nedeniyle bozuldu.Bunun üzerine rx 500 serisindede böyle bir kronik arıza riski bulunduğunu öğrendiğimde rx 5000 serisi bakmaya başladım ama nedense kendi kartıma olan bu şanssız olaydan sonra tekrar AMD ye geçmekten korkar oldum şuan ev bilgisayarımda rtx 2060 takılı ama keşke rx 5600 xt alsaymışım dedirtti bana. RX 6000 serisinde böyle bir durum söz konusumu? Mantıken yeni RDNA 2.0 mimarisinde böyle birşeyin olması ihtimalini göz önüne almak istemiyorum. AMD kartlarda bu durum hala geçerlimi yoksa yeni mimariyle bu arıza bertarâf edildimi bunun bilsini AMD kart kullanıcılarından edinmek istedim şimdiden teşekkürler.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
rx 5700xt kullandım bi sıkıntı yaşamadım şuanda rx 6600 kullanıyorum ve memnunum kart 60 dereceyi görmedi.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Asus dual rx 6600 xt kullanıyorum daha öncede 5600 xt kullandım amd kart olarak 5600xt de siyah ekran sorunları çok yaşamıştım ama bu kartın mahşallahı var hiç bir sorun yaşamadım sıcaklık olarak en ağır oyunlarda 60-63 derece arası geziyor bellek sıcaklığıda en fazla 76 derece gördüm

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus dual rx 6600 xt kullanıyorum daha öncede 5600 xt kullandım amd kart olarak 5600xt de siyah ekran sorunları çok yaşamıştım ama bu kartın mahşallahı var hiç bir sorun yaşamadım sıcaklık olarak en ağır oyunlarda 60-63 derece arası geziyor bellek sıcaklığıda en fazla 76 derece gördüm
peki hocam bu kronik sorunu kaldırmışlarmıdır yeni mimarili kartlarda tek korkum o yönde çünkü bir kere alabildiğimiz bir malzeme olduğu için tedirginleşiyorum

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
peki hocam bu kronik sorunu kaldırmışlarmıdır yeni mimarili kartlarda tek korkum o yönde çünkü bir kere alabildiğimiz bir malzeme olduğu için tedirginleşiyorum
Kronik herhangi bir sorunu yok hocam. Ama amd driverlarının en son sürümünü kullanmamanızı tavsiye ederim yıllardır değişmeyen bişey zaten

Top Bottom