AMD mi İNTEL mi almalıyım

Reaksiyon skoru
116
yaklaşık 2015 senesinden beri amd kullanıyorum am3 soket am4 soket daha once 10 yıl intel kullandım evimdeki 2 pc den birisi geçen gün kapandıktan sonra açılmaz oldu zaten daha once macun temizliği yaptıkdan sonra ya ram ya da ekran kartını görmüyordu uğraşıp dururdum
test ettim tüm parçaları tek tek işlemci hiçbir türlü çalışmıyor (ryzen 3100 diyer sistemde 3600 var )
amd 5600 alıp 4k paraya birde yeni bir anakar 4.0 desdekli 1k paraya amd den devam etmem mi mantıklı yoksa intel i5 birde ddr5 (ddr4 de olabilir) anakart ile yaparsam çok masraf oluyor biraz uzun omurlü olması isriyorum

Amd candır.

12400f + h610 alabilirsiniz.

Amd pahalı
İntel ise f/p

Amd
Amd pahalı
İntel ise f/p
amd mi pahalı gerçekten şakasınız ya .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim bildiğinden şaşma. Kolay gelsin . Bu da aldığım amd li sistemler

Ekler

• E109B64B-2308-4FD2-9FFF-D4122E72944A.jpeg
    E109B64B-2308-4FD2-9FFF-D4122E72944A.jpeg
    1.6 MB · Hit: 41
bwnim dusuncem de o ama bakıyorum internete millet bu aralar intel övme derdinde heleki i3 12100
Kimse amd yi övmüyor kardeşim eğer sadece bi konunun altında yorumumu gördüysen sana söylüyorum 12.nesil>ryzen 4000

yaklaşık 2015 senesinden beri amd kullanıyorum am3 soket am4 soket daha once 10 yıl intel kullandım evimdeki 2 pc den birisi geçen gün kapandıktan sonra açılmaz oldu zaten daha once macun temizliği yaptıkdan sonra ya ram ya da ekran kartını görmüyordu uğraşıp dururdum
test ettim tüm parçaları tek tek işlemci hiçbir türlü çalışmıyor (ryzen 3100 diyer sistemde 3600 var )
amd 5600 alıp 4k paraya birde yeni bir anakar 4.0 desdekli 1k paraya amd den devam etmem mi mantıklı yoksa intel i5 birde ddr5 (ddr4 de olabilir) anakart ile yaparsam çok masraf oluyor biraz uzun omurlü olması isriyorum
Amd 5600 al o güzel baya

peki bu h610 lerle ileride diyelim i7 lı bi işlemci felan geçtim akıntı olurmu butcem en fazla5 k felan soğutucu da almam gerekecek

Amd

amd mi pahalı gerçekten şakasınız ya .

Kardeşim bildiğinden şaşma. Kolay gelsin . Bu da aldığım amd li sistemler
hayırlı olsun ben de 2 yıldır kullanıyordum bu sistemi ondan once 1600 vardı daha önce fx serisinden sırf oc si kolay her sistemde yapılıyor diye devam ediyorum amd ye zaten ve çıktiği zaman intele gore bedava kalıyordu fiyat konusunda

hayırlı olsun ben de 2 yıldır kullanıyordum bu sistemi ondan once 1600 vardı daha önce fx serisinden sırf oc si kolay her sistemde yapılıyor diye devam ediyorum amd ye zaten ve çıktiği zaman intele gore bedava kalıyordu fiyat konusunda
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun. İsteyene daha iyisini nasip etsin . Aynen öyle fiyat konusunda daha iyi oluyor genelde

ben amd alırdım

yayın yapacaksan intel al ama sadece oyun oynayacaksan amd bu konuda daha iyi

yayın yapacaksan intel al ama sadece oyun oynayacaksan amd bu konuda daha iyi
sadece biraz anakartları pahalı intelin o kadar.

Geri