Neler Yeni

Amd mi intel mi almaliyiz

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efkan
Bir notebook laptop için amd mi tercih etmeliyiz intel mi düzgün açiklarsaniz sevinirim

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
amd ve intel alın birer tane deneyip karar verirsiniz

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
Bir notebook laptop için amd mi tercih etmeliyiz intel mi düzgün açiklarsaniz sevinirim
Eğer iş için kullanacaksan kesinlikle intel asla tartışılmaz bu. Oyun için ise ikisi de güzel fakat bazı amd işlemciler alev topundan daha sıcak çalışıyor örneğin 7535HS mesela bu işlemciyi bedava verseler almam. Fakat 7840 HS var çok güzel mesela. Kısacası amd alma ya da intel alma denilmez hepsinin iyi kötü laptopları var bütçe söyle yardımcı olayım

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Dostum neden böyle yapiyorsun soruyorum vaktim yok daha dogrusu kısıtlıyım sizlerin yorumlari üzerine devam edicem
hocam bu işler fener mi galatasaray mı gibi ilerlemiyor ama, bütçenizi belirtin ürün önerisi isteyin yorumlar üzerinden devam etmektense

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer iş için kullanacaksan kesinlikle intel asla tartışılmaz bu. Oyun için ise ikisi de güzel fakat bazı amd işlemciler alev topundan daha sıcak çalışıyor örneğin 7535HS mesela bu işlemciyi bedava verseler almam. Fakat 7840 HS var çok güzel mesela. Kısacası amd alma ya da intel alma denilmez hepsinin iyi kötü laptopları var bütçe söyle yardımcı olayım
45k bilader acer predator helios neo 16 ya baktım ısınma sorunu pixel sorunu felan diyor formların çogu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu işler fener mi galatasaray mı gibi ilerlemiyor ama, bütçenizi belirtin ürün önerisi isteyin yorumlar üzerinden devam etmektense
Eyvallah

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
45k bilader acer predator helios neo 16 ya baktım ısınma sorunu pixel sorunu felan diyor formların çogu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah
Acer predatör alınamaz o fiyata açık ara farkla en mükemmeli bu. Bedava resmen keşke bende alsam. Ama dersen ki benim için işlemci değil ekran kartı önemli başka cihaza bakma bunu al https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
laptopu bilmem ama masaüstünde iş olarak da AMD çok başarılı işlemcilere sahip. 9950x örneğin 14900K'den daha iyi performans veriyor ve çok daha stabil.
yalan olmasın emin değilim ama laptopta intel daha iyi diye duydum

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efkan

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
1 kişi bile şu anda intel diyorsa ya anlamıyordur yada intelde müthiş indirimler vardır

UCE5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Eğer oyun oynama amaçlı alacaksanız amd almalısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular