amdBir notebook laptop için amd mi tercih etmeliyiz intel mi düzgün açiklarsaniz sevinirim
Dostum neden böyle yapiyorsun soruyorum vaktim yok daha dogrusu kısıtlıyım sizlerin yorumlari üzerine devam edicemamd ve intel alın birer tane deneyip karar verirsiniz
Eğer iş için kullanacaksan kesinlikle intel asla tartışılmaz bu. Oyun için ise ikisi de güzel fakat bazı amd işlemciler alev topundan daha sıcak çalışıyor örneğin 7535HS mesela bu işlemciyi bedava verseler almam. Fakat 7840 HS var çok güzel mesela. Kısacası amd alma ya da intel alma denilmez hepsinin iyi kötü laptopları var bütçe söyle yardımcı olayımBir notebook laptop için amd mi tercih etmeliyiz intel mi düzgün açiklarsaniz sevinirim
hocam bu işler fener mi galatasaray mı gibi ilerlemiyor ama, bütçenizi belirtin ürün önerisi isteyin yorumlar üzerinden devam etmektenseDostum neden böyle yapiyorsun soruyorum vaktim yok daha dogrusu kısıtlıyım sizlerin yorumlari üzerine devam edicem
45k bilader acer predator helios neo 16 ya baktım ısınma sorunu pixel sorunu felan diyor formların çoguEğer iş için kullanacaksan kesinlikle intel asla tartışılmaz bu. Oyun için ise ikisi de güzel fakat bazı amd işlemciler alev topundan daha sıcak çalışıyor örneğin 7535HS mesela bu işlemciyi bedava verseler almam. Fakat 7840 HS var çok güzel mesela. Kısacası amd alma ya da intel alma denilmez hepsinin iyi kötü laptopları var bütçe söyle yardımcı olayım
Eyvallahhocam bu işler fener mi galatasaray mı gibi ilerlemiyor ama, bütçenizi belirtin ürün önerisi isteyin yorumlar üzerinden devam etmektense
Acer predatör alınamaz o fiyata açık ara farkla en mükemmeli bu. Bedava resmen keşke bende alsam. Ama dersen ki benim için işlemci değil ekran kartı önemli başka cihaza bakma bunu al https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N45k bilader acer predator helios neo 16 ya baktım ısınma sorunu pixel sorunu felan diyor formların çogu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah
laptopu bilmem ama masaüstünde iş olarak da AMD çok başarılı işlemcilere sahip. 9950x örneğin 14900K'den daha iyi performans veriyor ve çok daha stabil.Eğer iş için kullanacaksan kesinlikle intel asla tartışılmaz bu. Oyun için ise ikisi de güzel fakat bazı amd işlemciler alev topundan daha sıcak çalışıyor örneğin 7535HS mesela bu işlemciyi bedava verseler almam. Fakat 7840 HS var çok güzel mesela. Kısacası amd alma ya da intel alma denilmez hepsinin iyi kötü laptopları var bütçe söyle yardımcı olayım
Eyvallah dostumAcer predatör alınamaz o fiyata açık ara farkla en mükemmeli bu. Bedava resmen keşke bende alsam. Ama dersen ki benim için işlemci değil ekran kartı önemli başka cihaza bakma bunu al https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N
1 kişi bile şu anda intel diyorsa ya anlamıyordur yada intelde müthiş indirimler vardırBir notebook laptop için amd mi tercih etmeliyiz intel mi düzgün açiklarsaniz sevinirim