Ryzen tabii ki. Son dönemde ezdi geçti yıktı.selamlar yüksek bi bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu bütçede ryzen mi daha çok iş görür intel mi kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
9800x3d li sistem toplanır hocam. Amacınız oyun ise tabi.selamlar yüksek bi bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu bütçede ryzen mi daha çok iş görür intel mi kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
AMDselamlar yüksek bi bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu bütçede ryzen mi daha çok iş görür intel mi kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
hocam öyle oyun için düşünüyorum da yanına da amd ekran kartı mı yoksa rtx 50 serisi mi önerirsiniz9800x3d li sistem toplanır hocam. Amacınız oyun ise tabi.
teşekkürlerRyzen tabii ki. Son dönemde ezdi geçti yıktı.
Rtx 5000 serisi absürt fiyatlarda bence amd ekran kartı tercih et.hocam öyle oyun için düşünüyorum da yanına da amd ekran kartı mı yoksa rtx 50 serisi mi önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Rtx 5000 serisi absürt fiyatlarda bence amd ekran kartı
9800x3dye hangi ekran kartını önerirsiniz dediğim gibi 100 110k bi bütçem varRtx 5000 serisi absürt fiyatlarda bence amd ekran kartı tercih et.
9070xt alınabilirMesaj otomatik birleştirildi:
9800x3dye hangi ekran kartını önerirsiniz dediğim gibi 100 110k bi bütçem var
teşekkürler9070xt alınabilir