Neler Yeni

AMD r3 1200af overclock sonrası siyah ekran

ByKayseriLi

80+ Bronze
Neyin atarı bu? İşlemci max bu kadar OC olmuyor en kötü 3.9ghz yapabilmem lazım ve anakartımın kötü olduğunu düşünüyorsan git bir araştır derim. Silikon kalitesi olayını zaten biliyorum adamlar bu işlemciye 4.2ghz ye kadar çıkartıyorken ben zar zor 3.7 ghz yapabiliyorum aradaki fark az değil.
Yardımcı olamayacaksan köstek olmanın manası yok.

Birader celallenme ben atar falan yapmadım demek ki sistemin pek o.c için el verişli değil dedim utanmasan söveceksin resmen. Her sistemin overclock potansiyeli aynı değil yukarıda da yazdım. Aranız yok heralde kafanızın içindekiyle?

İşlemci o.c. olabilen bir işlemci bios yazılımı sıkıntılıdır, adam sana hiç bir şey dememiş. Bir de sürekli bu konu açılsa tamam ama bu sinir neye. Aynı sorun sizin başınıza gelse "Konuyu Yükselt" butonunu son hakkınıza kadar kullanırdınız buna da eminim.

Yahu arkadaş sinir değil normal yazdım onu millet yanlış anlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ronaldo
Birader celallenme ben atar falan yapmadım demek ki sistemin pek o.c için el verişli değil dedim utanmasan söveceksin resmen. Her sistemin overclock potansiyeli aynı değil yukarıda da yazdım. Aranız yok heralde kafanızın içindekiyle?

Yahu arkadaş sinir değil normal yazdım onu millet yanlış anlıyor.
Yardımın dokunmuyorsa yazmana gerek yok. Neyin ne olduğunu biliyorum zaten belki birisi bilir anlar yardım eder diye konuyu yükseltiyorum.
(Eğlenmeye gelmiş güzel kardeşimiz)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,138
Üyeler
159,450
Son üye
Nfgungor
Top Bottom