Yapmiyor diye biliyorumBaşlıkta da olduğu gibi r3 3300x rx 590 darboğaz yapar mı?
Yapmaz bence ama işlemciyi değiştirmeniz iyi olurBaşlıkta da olduğu gibi r3 3300x rx 590 darboğaz yapar mı?
Islemcisi gayet iyi neden degistirsin?Yapmaz bence ama işlemciyi değiştirmeniz iyi olur
Ryzen 3 3300x iyi mi(düşük bütçe için söylemiyorum genel olarak bakıldığı zaman düşük seviye bir işlemci)Islemcisi gayet iyi neden degistirsin?
hayır gayet güçlü ve iyi bir işlemciRyzen 3 3300x iyi mi(düşük bütçe için söylemiyorum genel olarak bakıldığı zaman düşük seviye bir işlemci)
Oc ile islemci ucuyor. R5 3600 ile kapisiyor???Ryzen 3 3300x iyi mi(düşük bütçe için söylemiyorum genel olarak bakıldığı zaman düşük seviye bir işlemci)
Evet bilgisiz bir daha r3 3300x mukemmel bir islemci ve baya gücluRyzen 3 3300x iyi mi(düşük bütçe için söylemiyorum genel olarak bakıldığı zaman düşük seviye bir işlemci)
Şunu kabul edin bu işlemciler şu anda düşük seviye işlemciler ve düşük seviye sistemler de kullanılıyorhayır gayet güçlü ve iyi bir işlemci