Neler Yeni

Amd r5 3600 ısınırmı?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Tabii ki. Uygulamanın ismini tam hatırlamıyorum ama Cooler Master Wraith Prism falan gibi bir şeydi :D.
attığım linkte kontrolcü var
Mesaj otomatik birleştirildi:

kontrolcüsü var onu diyorum işe yarar dimi bi sorun oluşturmaz yani ?

Selam. Yakın zamanda AMD r5 3600 lü bir sistem alıcam ve ekstra soğutmaya yarayan bişey almıyacağım.
İşlemci en fazla kaç derece olur?
Almalı mıyım?
Fazla ısınmasından korkuyorum ekran kartım MSI AMD rx 5700 mech gp
bende aynı işlemci var kasamda fsp cmt 340 kasa kullanıyorum cs go oynarken 70 dereceyi görüyor stok soğutucu ile nadir 65 e düşüyor ama tavsiyem 300 400 tl değerinde hava soğutucu alman. Amd nin wraith prism soğutucusu gayet yeterli olacaktır bence.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
kontrolcüsü var onu diyorum işe yarar dimi bi sorun oluşturmaz yani ?
Kontrolcüyü kasanızdaki fanlar için kullanmanız daha iyi olur. Şahsen ben olsam öyle yapardım ve Wraith Prism'i ön USB 2.0 portlarına takarak kontrol ederdim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450 DORAGON BULK Asus ANAKARTIM BU ANCAK. YANİ BÖYLE BİR ÖZELLİK VARMI ?
Anakartınızda RGB girişi yok. Kasanızın önünde USB 3.0 portları var o yüzden anakartınızdaki ön USB 2.0 portu kullanılmamış olacak oraya da Wraith Prism'in kablosunu takarsınız.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Anakartınızda RGB girişi yok. Kasanızın önünde USB 3.0 portları var o yüzden anakartınızdaki ön USB 2.0 portu kullanılmamış olacak oraya da Wraith Prism'in kablosunu takarsınız.
TEŞEKKÜR EDERİM bakarım hangisi daha kolayıma geliyor onu yaparım kablo kargaşasını önlemek için hangisi daha mantıklı onu yaparım teşekkür ederim :) ayrıca kasamda 6 tane fan var birde bu soğutucu geldimi yeter herhalde :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
TEŞEKKÜR EDERİM bakarım hangisi daha kolayıma geliyor onu yaparım kablo kargaşasını önlemek için hangisi daha mantıklı onu yaparım teşekkür ederim :) ayrıca kasamda 6 tane fan var birde bu soğutucu geldimi yeter herhalde :D
Güzel olur ancak anakartınızda en azından 1 adet RGB girişi olsaydı. Hiçbirini yazılım ile kontrol edemeyeceksiniz.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Güzel olur ancak anakartınızda en azından 1 adet RGB girişi olsaydı. Hiçbirini yazılım ile kontrol edemeyeceksiniz.
asus aura sync destekliyor ayrıca usb 2,0 portuna taksam renk değişimi yapamıyacakmıyım ve kasanın kontrolcüsü de aynı şekilde asus aura syns destekliyor ordan kontrol yaparım olmazmı diyorsunuz ?

hee demek istediğini anladım ama şunda kararsız kaldım usb 2,0 portlarına taksam rgb kablosunu kontrol sağlayamicakmıyım ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Asus aura sync destekliyor ayrıca usb 2,0 portuna taksam renk değişimi yapamıyacakmıyım ve kasanın kontrolcüsü de aynı şekilde Asus aura syns destekliyor ordan kontrol yaparım olmazmı diyorsunuz ?
AURA SYNC desteği olabilir ancak benim demeye çalıştığım anakartınızda RGB girişi yok. Ayrıca evet, ön USB 2.0'a bağlantı yaptığınızda programı ile Wraith Prism'deki ışıkları kontrol edebileceksiniz.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
AURA SYNC desteği olabilir ancak benim demeye çalıştığım anakartınızda RGB girişi yok. Ayrıca evet, ön USB 2.0'a bağlantı yaptığınızda programı ile Wraith Prism'deki ışıkları kontrol edebileceksiniz.
benim için yeterli bi cavaptı bu teşekkürler :) Rgb çokta önemli değil zaten performans önemli :)

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
O işlemciye farklı bir soğutucu şart.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici