bende geçen hafta aldım 3090 dan geçtim oyunda yırtılmalar oluyorOyun içinse 7800xt kendim kullanıyorum memnunum.
bende geçen hafta aldım 3090 dan geçtim oyunda yırtılmalar oluyorOyun içinse 7800xt kendim kullanıyorum memnunum.
ALT+R yapip açılan ekrandan ayarlar sekmesine gelip, freesync. yırtılma önleyici açman gerekbende geçen hafta aldım 3090 dan geçtim oyunda yırtılmalar oluyor
Hocam o çözülebilen bir şey. Bende direkt coil whine var ama sorun etmiyorumbende geçen hafta aldım 3090 dan geçtim oyunda yırtılmalar oluyor
Aralarında çok fark var mı ki?ikisi arasinda kaldiysan benimde şuan kullandığım 7800xt öneririm ama 4070ti süper deseydin nvdia al derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ALT+R yapip açılan ekrandan ayarlar sekmesine gelip, freesync. yırtılma önleyici açman gerek
nasıl çözebilirim abiHocam o çözülebilen bir şey. Bende direkt coil whine var ama sorun etmiyorum
yok.yaris halindelerAralarında çok fark var mı ki?
5070 için 4090 dengi dedi nvidia ama belli olmaz tabi biraz bakmak lazım5070 o kadar iyi mi ki? pek takip etmiyorum açıkcası, yaklaşık 1-2 aya eğer zam alırsam 50-60 arasına kadar zorlayabilirim.
Tahmini ne zamana gelir?