Neler Yeni

Amd Radeon Driver Öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ferhat ÖREN
Merhaba arkadaşlar sistemimde ciddi derecede fps dalgalanması meydana geliyor, sadece valorant oynuyorum geçtiğimiz günlerde en son ekran kartı driverine güncelledim acayip derecede fps düşüşü oldu,sizden ricam şu an stabil çalışan sürücü sürümü hangisidir. sistemim asus rx580 4gb, amd ryzen 5 1600, 16 gb ram yardımcı olursanız çok sevinirm

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar sistemimde ciddi derecede fps dalgalanması meydana geliyor, sadece valorant oynuyorum geçtiğimiz günlerde en son ekran kartı driverine güncelledim acayip derecede fps düşüşü oldu,sizden ricam şu an stabil çalışan sürücü sürümü hangisidir. sistemim asus rx580 4gb, amd ryzen 5 1600, 16 gb ram yardımcı olursanız çok sevinirm
20.12.1 sürücüsünü kullanıyorum. AMD'nin son yıllarda çıkardığı en stabil sürücü olabilir kendisi.

Sameezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Aydın
whql driverlerdan şaşma derim 22.3.1 kullanıyorum whql driver :)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
22.3.1 kur o gayet stabil.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
20.12.1 sürücüsünü kullanıyorum. AMD'nin son yıllarda çıkardığı en stabil sürücü olabilir kendisi.
Aşırı eski o yeni oyunları falan desteklemiyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Eski olduğu doğru fakat AMD'nin çıkardığı en stabil sürücülerden birisi. Malum 100 tane sürücü çıkarıyorlarsa 1 tanesi stabil oluyor.
100 tane sürücüye de güncelledim hepsi stabildi

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
100 tane sürücüye de güncelledim hepsi stabildi
Ben kendi deneyimim üzerinden konuşuyorum. Kullandığım sürücülerin çoğunda oyun çökmesi, ReLive'ın yeşil kayıt yapma hataları, FPS değerlerinin dibe vurması gibi sorunlar yaşadım. Yabancı, yerli forumlarda da benzer sıkıntıları yaşayan insanlar var. Sorun yaşamayan insan sayısı oldukça az ve onlardan birisi de sensin anlaşılan.

Top Bottom