Remzi baba
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Selamlar, bir sorunum olacaktı, Amd radeon software'ye güncelleme geldi ama yapmıyor, update fail diyor. resimdeki gibi.
Tam olarak anlayamadım inan.Yapmanıza gerek yok zaten WHQL driver değil.
Yapmanıza gerek yok demiştim eğer yapmak istiyorsanız DDU ile driverı silip AMD'nin sitesinden WHQL olan driverı indirin.Tam olarak anlayamadım inan.
forum.donanimarsivi.com
CMD'yi yönetici olarak açın sfc /scannow yazın bu işlem bütün windows dosyalarını doğrulayacaktır bundan sonra tekrar deneyin bu arada windows 10'a geçmenizi tavsiye ederimYapmanıza gerek yok demiştim eğer yapmak istiyorsanız DDU ile driverı silip AMD'nin sitesinden WHQL olan driverı indirin.
Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi
DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...forum.donanimarsivi.com
Laptop kullanıyorum, özellikleri win 10 göre düşük kaldığı için. win 7 kullanıyorum o yüzden.CMD'yi yönetici olarak açın sfc /scannow yazın bu işlem bütün windows dosyalarını doğrulayacaktır bundan sonra tekrar deneyin bu arada windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim
Raminiz ve işlemciniz o kadarda kötü değilLaptop kullanıyorum, özellikleri win 10 göre düşük kaldığı için. win 7 kullanıyorum o yüzden.
Kastığı için win 7 kullanıyorum akıcı değil o yüzden. internet olsun, youtube filan kastığı için. win 7 daha iyi.Raminiz ve işlemciniz o kadarda kötü değil