Amd Rx 6600 Yuksek Benchmark Skoru

9 k teklıf geldı reddettim sende 6600 kullanıyorsun sende nasıl acaba
valla test falan umrumda değil kart babalar gibi her oyunu 1080 yüksek ayarda oynatıyo fsr 4.2 geliyo bide sene başında keyfim yerinde 5500 ü 5600 yapıp 1 tane kule tipi fan çeker am6 ya kadar takılırıım bununla

her kartın slıkon kalıtesı faklı demekı benım senın ıyıymıs nıye dusuk slıkon kalıtesındekı aynı modelle esıt olsun kı

Öyle testlerle olsaydı 3DMark puanlarımla zengin olmuştum ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla test falan umrumda değil kart babalar gibi her oyunu 1080 yüksek ayarda oynatıyo fsr 4.2 geliyo bide sene başında keyfim yerinde 5500 ü 5600 yapıp 1 tane kule tipi fan çeker am6 ya kadar takılırıım bununla
ben 5600 la kullanıyorum valorant ortalama fps ım olum kalımda 350 cıvarı ama benım arkada 20 tane uygualama acık oyunuyorum oyuzden yukseltmeyı dusunuyorum

her kartın slıkon kalıtesı faklı demekı benım senın ıyıymıs nıye dusuk slıkon kalıtesındekı aynı modelle esıt olsun kı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 5600 la kullanıyorum valorant ortalama fps ım olum kalımda 350 cıvarı ama benım arkada 20 tane uygualama acık oyunuyorum oyuzden yukseltmeyı dusunuyorum
350 fps gayet yeterli zaten öyle boş oyunları bıraktım

testlere gore kı passmark saf gucu test edıyor 4060 ın saf guc puanıyla esıt puan alıyor benım kart
3DMark'ta benim 6800XT de 3090'a saplıyor o zaman 25 bine satayım sana ne dersin?

amacım satmak degıl alıcı varmı gormek ıstedım 9 k telıf veren kısı acaba ne dusundu merak edıyorum
6000 e bile var sarı sitede . coğu ilande 7.500 tl soran arkadasın ya kafası güzel ya da dalga geçmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,299
Üyeler
195,591
Son üye
Rastrein
Geri