Atamaz mıyım?Ben de Doğukan Fidan Vesemir ve caglarmtb moderatör olursa iyi olur dedim üzgün attı.
Atarsın ama nedenin olması gerek.Atamaz mıyım?
İnsanlar sana atınca niye öyle olmuyor ?Atamaz mıyım?
Yazdığın kişilerden birini desteklemiyorum, hatta hak ettiğini de düşünmediğim için attım.Atarsın ama nedenin olması gerek.
Sen spam atıyorsun çünkü, acınası haldesin, o kadar yetkin var reaksiyonun benden bile az.İnsanlar sana atınca niye öyle olmuyor ?
''Spam'' mı atmışım ? Örnek verir misin ?Yazdığın kişilerden birini desteklemiyorum, hatta hak ettiğini de düşünmediğim için attım.
Sen spam atıyorsun çünkü, acınası haldesin, o kadar yetkin var reaksiyonun benden bile az.
Bana attığın kızgınları unutma.''Spam'' mı atmışım ? Örnek verir misin ?
Bunu diyen birinden bir şey beklememek lazımreaksiyonun benden bile az.
Tamamdır, neden belirtirsen iyi olur bir dahaki sefere Atamaz Mıyım? demek yerine.Yazdığın kişilerden birini desteklemiyorum, hatta hak ettiğini de düşünmediğim için attım.
Sen spam atıyorsun çünkü, acınası haldesin, o kadar yetkin var reaksiyonun benden bile az.
2-3 tane atmak Spam olmuyor, tüm mesajlarına doğru veya yanlış fark etmeksizin atmak Spam oluyor. Üstelik sende benim çoğu mesajıma atmıştın hatırlatayım.Bana attığın kızgınları unutma.
2-3 tane atmak Spam olmuyor, tüm mesajlarına doğru veya yanlış fark etmeksizin atmak Spam oluyor. Üstelik sende benim çoğu mesajıma atmıştın hatırlatayım.
Yanlış olduğunu düşündüklerime attım.2-3 tane atmak Spam olmuyor, tüm mesajlarına doğru veya yanlış fark etmeksizin atmak Spam oluyor. Üstelik sende benim çoğu mesajıma atmıştın hatırlatayım.
Mesaj otomatik birleştirildi: