Neler Yeni

amd ryzen 35000 x 3.6 ghz işlemci-gigabyte geforce gtx 1660 super ekran kart iyi mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş

Rixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Erim
Şanslısınız o zaman şu sistemi alabilirsiniz eğer vatandan almak şartsa tabii

Sisteme baktım gerçekten hoşuma gitti ama dediğim gibi pek anlamıyorum benim bu topladığım sistemden daha mı iyi bu attığınız ? Biraz geri kaldım bu konularda

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Sisteme baktım gerçekten hoşuma gitti ama dediğim gibi pek anlamıyorum benim bu topladığım sistemden daha mı iyi bu attığınız ? Biraz geri kaldım bu konularda
Ekran kartı çok daha iyi, işlemcisi de keza öyle, arada en az 15fps fark garantili, bunun birde sizin attığınız işlemciyle olan versiyonu da var amd isterseniz onu da tercih edebilirsiniz tabii.

Rixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Erim
Şanslısınız o zaman şu sistemi alabilirsiniz eğer vatandan almak şartsa tabii

Hocam bu attığınız sistem kafamı karıştırmadı değil benim şuanki attığımdan daha mı iyi pek anlamıyorumda bu konulardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Hocam bu attığınız sistem kafamı karıştırmadı değil benim şuanki attığımdan daha mı iyi pek anlamıyorumda bu konulardan
E doğal olarak daha iyi, şöyle düşünün rtx 2060 kartla alt model kart tabiiki daha iyi ama size şunu atabilirim

Ekran kartı farkı:

İşlemci farkı:

Görebildiğiniz gibi ekran kartı olarak benim önerdiğim daha iyi işlemci olarak benim önerdiğim daha iyi ayrıca rtx teknolojisi var benim önerdiğim sistemde.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
bence 3500x li sistemden daha iyi bir sistem ve ekran kartı gerçekten iyibir ekran kartı

Rixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Erim
E doğal olarak daha iyi, şöyle düşünün rtx 2060 kartla alt model kart tabiiki daha iyi ama size şunu atabilirim

Ekran kartı farkı:

İşlemci farkı:

Görebildiğiniz gibi ekran kartı olarak benim önerdiğim daha iyi işlemci olarak benim önerdiğim daha iyi ayrıca rtx teknolojisi var benim önerdiğim sistemde.
Gerçekten hoşuma gitti sistem peki bu kasanın 550 w olması sıkıntı yaratır mı hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Gerçekten hoşuma gitti sistem peki bu kasanın 550 w olması sıkıntı yaratır mı hocam ?
Hayır sorun çıkarmaz zaten rtx2060 güç kullanmıyor pek işinizi fazlasıyla görür.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş

Rixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Erim
Hayır sorun çıkarmaz zaten rtx2060 güç kullanmıyor pek işinizi fazlasıyla görür.
Ramlar 2666 mhz bide hocam bi kafam karışmadı değil bi forum sitesinde de bi kullanıcı şikayet etmiş videolarda ki gibi fps alamıyorum diye çok kafam karıştı ilk defa bir güzel sistemim olucak aşırı kararsızım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Ramlar 2666 mhz bide hocam bi kafam karışmadı değil bi forum sitesinde de bi kullanıcı şikayet etmiş videolarda ki gibi fps alamıyorum diye çok kafam karıştı ilk defa bir güzel sistemim olucak aşırı kararsızım
1660superden kat ve kat güzel sistemdir merak etmeyin siz başka arkadaşlara sorun isterseniz ama rn mantıklı sistem bu.

Rixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Erim
1660superden kat ve kat güzel sistemdir merak etmeyin siz başka arkadaşlara sorun isterseniz ama rn mantıklı sistem bu.
Hocam bu gece veya yarub geceye kadar teşekkür ederim 2 sistem arasından birini seçicem peki şey sorum olucak bilgili birisisiniz benim bu ilk toplamak istediğim sistem mesela cyberpunk veya wıtcher olsun veya yeni nesil çıkacak olan oyunlar fifa 21-22 falan bu oyunlarda sıkıntı yaratmaz değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,069
Üyeler
160,936
Son üye
riwlrod
Top Bottom