- Konu Sahibi Konu Sahibi
Parça kaliteleri değişiyorTüm parçaları msi asus diyip pc yi savunmana güldüm.
Parça kaliteleri değişiyorTüm parçaları msi asus diyip pc yi savunmana güldüm.
Sadece kalite için alıyorsan al bizi de uğraştırma sen kararını vermişsin zaten.Parça kaliteleri değişiyor
Kanka sadece öneri istedim ve haberin olsun malzeme kalitesi ciddi oranda değişiyor ayrıca soğutma yönünde deSadece kalite için alıyorsan al bizi de uğraştırma sen kararını vermişsin zaten.
Fiyatlar çok düşük değil mi?Teknobiyotik AMD Ryzen 5 3500 16GB 480GB SSD GTX 1650 Super Freedos Masaüstü Bilgisayar (DK PC 3500 3H)
Teknobiyotik AMD Ryzen 5 3500 16GB 480GB SSD GTX 1650 Super Freedos Masaüstü Bilgisayar (DK PC 3500 3H)nevarsatopla.com
bu sistemler daha iyiTeknobiyotik Intel Core i5 10400F 8GB 480GB SSD GTX 1650 Super Freedos Masaüstü Bilgisayar (DK PC HB 10400F 2)
Teknobiyotik Intel Core i5 10400F 8GB 480GB SSD GTX 1650 Super Freedos Masaüstü Bilgisayar (DK PC HB 10400F 2)nevarsatopla.com
dostum attığın sistemde ekran kartını ben göremiyorum yoksa yok mu ?https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-apu-pro/
5300 TL Toplam A2000 500GB M2 SSD dışarıdan alırsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatları çok düşük sitelerin güvenilir olduğunu sanmıyorum.
siteyi daha önce duymuştum ama güvenilir mi bilmiyorum görünce linki attin sadeceFiyatlar çok düşük değil mi?
Sistem apu?dostum attığın sistemde ekran kartını ben göremiyorum yoksa yok mu ?
siteyi daha önce duymuştum ama güvenilir mi bilmiyorum görünce linki attin sadece
ha ok dikkat etmemişim sorrySistem apu?
APU Sistem emin ol bu bütçede alıcağın ekran kartlı bir sistemi yer ama.dostum attığın sistemde ekran kartını ben göremiyorum yoksa yok mu ?
siteyi daha önce duymuştum ama güvenilir mi bilmiyorum görünce linki attin sadece
4400 liraya sattıkları sistemi 4 ay önce 5800'e aldım bu site dolandırıcı başka açıklaması yok.Fiyatlar çok düşük değil mi?