Yapmaz. Oyun içinse Ryzen 3 3100 alınız. R5 2600 Render tarafında daha iyi .Arkadaşlar Sorum Yukarda Cevaplarınızı bekliyorum önerileriniz varsa yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler
r5 2600 de alabilirim oyun içinde performansı etkilermi render a da katkısı olsun oyunada katkısı olsunYapmaz. Oyun içinse Ryzen 3 3100 alınız. R5 2600 Render tarafında daha iyi .
Eğer render varsa işin içinde R5 2600 veya i5 10400F alın.r5 2600 de alabilirim oyun içinde performansı etkilermi render a da katkısı olsun oyunada katkısı olsun
1.Normal 1650 alınmaz Super versiyonuna yönelin,r5 2600 de alabilirim oyun içinde performansı etkilermi render a da katkısı olsun oyunada katkısı olsun
maalesef daha alamadım araştırma yapıyorum elraenn parva dan örnek verdim bu konuda fan fps i etkiler mi oyun amaçlı sistem alıyorum normal 1650 de çift fan var 1650 super de tek fan varYapmaz ama Düz 1650 almayın daha almadıysanız.
Ben sıkı bir Elraenn takipçisiyim ve o sistemleri almayın.maalesef daha alamadım araştırma yapıyorum elraenn parva dan örnek verdim bu konuda fan fps i etkiler mi oyun amaçlı sistem alıyorum normal 1650 de çift fan var 1650 super de tek fan var
Tamamdır Sağol Bilgilendirdiğin İçinBen sıkı bir Elraenn takipçisiyim ve o sistemleri almayın.
Ayrı ayrı toplayın daha avantajlı.
Hayır tabii ki.Arkadaşlar Sorum Yukarda Cevaplarınızı bekliyorum önerileriniz varsa yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler
2600 iyi bir işlemci, gerek render, gerek oyunda işini görür.r5 2600 de alabilirim oyun içinde performansı etkilermi render a da katkısı olsun oyunada katkısı olsun