- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin herşeyi yaptım hala olmuyorO 3200g'lere sağ tıklayıp cihazı kaldır de sonra bilgisayarı yeniden başlat. Ön yükleme ayarlarını eski haline getirmeyi unutma.
Dediğin herşeyi yaptım hala olmuyorO 3200g'lere sağ tıklayıp cihazı kaldır de sonra bilgisayarı yeniden başlat. Ön yükleme ayarlarını eski haline getirmeyi unutma.
Aygıt yöneticisinde 3200gler yok değil mi ? Peki önyükleme kısmında halen 4 çekirdek mi geliyor ?Dediğin herşeyi yaptım hala olmuyor
ccx dediğin şey amd ryzen master uygulamasında 1 ve 2 diye ayrılmış ve ccx 2 kapalı gözüküyorİşlemci çekirdekleri işlemcinin içinde bulunur. Basit olarak buna CCD deriz. 1 CCD içinde işlemci' nin çekirdek sayısına göre CCX bulunur. Tabii sorun basitçe MSCONFİG bile olabilir.
Msconfig tikini kaldır , yüksek ihtimalle çözülecektir
Evet ve 4 ü geçmiyor malesefAygıt yöneticisinde 3200gler yok değil mi ? Peki önyükleme kısmında halen 4 çekirdek mi geliyor ?
Evet işte biosta dediğim yere gir CCX2 i aç duzelticektirccx dediğin şey amd ryzen master uygulamasında 1 ve 2 diye ayrılmış ve ccx 2 kapalı gözüküyor
Biosa girdim diyelim nerede bulucam ccx 2 yiEvet işte biosta dediğim yere gir CCX2 i aç duzelticektir
bios hakkında pek bilgim yok kusura bakmaBiosa girdim diyelim nerede bulucam ccx 2 yi
Yazdım ya , 2. Sayfada yazıyorBiosa girdim diyelim nerede bulucam ccx 2 yi
Tmm deneyip geliyorum ...Yazdım ya , 2. Sayfada yazıyor
Tamamdır , daha sonra rapor et / en iyi cevap seçeneğini seçip rapor edebilirmisinTmm deneyip geliyorum ...
Exit i bulamadımTamamdır , daha sonra rapor et / en iyi cevap seçeneğini seçip rapor edebilirmisin
Biosa girdikten sonra f7 bas orda bı yerde exit vardırExit i bulamadım
Msi b450m a pro maxBiosa girdikten sonra f7 bas orda bı yerde exit vardır
Anakartın ne ?
MSI ı hiç bilmiyorumMsi b450m a pro max
Buldum ve yaptım aynı hiçbir değişiklik yokMSI ı hiç bilmiyorum
Ama biosa girdikten sonra f7 ye basınca orda bı yerde mutlaka exit vardır