ne zaman almıştınNasıl anlarım ?
iyi cbp kapat 4.1ghz 1.125v ver ryzen masterden cinebench r20 yap3 Ay önce.
1.1v 4.2 yapıp stabıl testınde kapanma mavı ekran vermıyorsa 2020 veya ıyı slıkon kalıtesıNasıl anlarım ?
1.1v 4.2 yapıp stabıl testınde kapanma mavı ekran vermıyorsa 2020 veya ıyı slıkon kalıtesı
Dediğinizi yapıp aidia64 testine sokmuştum error vermişti ama mavi ekran değil programda kırmızı bir yazı çıkmıştı.iyi cbp kapat 4.1ghz 1.125v ver ryzen masterden cinebench r20 yap
aidia64 hıc kullanmadım occt test edıyorum bılmıyorum bıraz daha fazla voltaj verebılrsın 1.2v ver bısey olmıyorsa kucuk kucuk dusur nerede sorun verıyorsa bır once kı ayarda kalsınDediğinizi yapıp aidia64 testine sokmuştum error vermişti ama mavi ekran değil programda kırmızı bir yazı çıkmıştı.
Acaba 3.6 ghz de kalsa çok mu performans kaybederim ve RTX 2060 a darboğaz yapar mı 3.6 ghz de ?aidia64 hıc kullanmadım occt test edıyorum bılmıyorum bıraz daha fazla voltaj verebılrsın 1.2v ver bısey olmıyorsa kucuk kucuk dusur nerede sorun verıyorsa bır once kı ayarda kalsın
3.6 alman oyundan oyuna degısır her oyunda esıt derece performans kaybetmezsın de darbogaz konusunu bılmıyorum ama o kadar olmaz ya guclu ıslemcı sanmıyorum neden kapatıyorsun kı stok sogutucu olsa bıle ıslemcıye zarar verecek kadar ısınmıyor kac derece ıslemcın oyunlarda maxAcaba 3.6 ghz de kalsa çok mu performans kaybederim ve RTX 2060 a darboğaz yapar mı 3.6 ghz de ?
70-803.6 alman oyundan oyuna degısır her oyunda esıt derece performans kaybetmezsın de darbogaz konusunu bılmıyorum ama o kadar olmaz ya guclu ıslemcı sanmıyorum neden kapatıyorsun kı stok sogutucu olsa bıle ıslemcıye zarar verecek kadar ısınmıyor kac derece ıslemcın oyunlarda max
Ani sıçramalarda olabiliyor.3.6 alman oyundan oyuna degısır her oyunda esıt derece performans kaybetmezsın de darbogaz konusunu bılmıyorum ama o kadar olmaz ya guclu ıslemcı sanmıyorum neden kapatıyorsun kı stok sogutucu olsa bıle ıslemcıye zarar verecek kadar ısınmıyor kac derece ıslemcın oyunlarda max