11 sene evvel başıma çok kötü bir olay geldi ilk tecrübemdi montajını yapmakta çok zorlandım. işlemcimi çöp ettim. o yüzden korkuyorum başıma bir iş gelir diyeDark Freezer X96 bakmani oneririm ama neden kule tipi sogutma son tercih?
Korkmayin yahu.11 sene evvel başıma çok kötü bir olay geldi ilk tecrübemdi montajını yapmakta çok zorlandım. işlemcimi çöp ettim. o yüzden korkuyorum başıma bir iş gelir diye
ALLAH razı olsun kardeşim. Karar vereyim artık. Bilgisayarı çok yormam ben sadece 1 veya 2 saat oynar kapatırım. Öyle ağır programlarla işim yok benim Hangisini alalımKorkmayin yahu.
O zamanki ilk tecrubeniz imis. Su an daha iyi bilirsin.
Şimdi youtube var.İki video izleyip takamayacağın soğutucu yok.Hiç korkma dostum.Sıcaklıklar normal düzeyde olduktan sonra istediğin kadar yorabilirsin pc yi sorun yok11 sene evvel başıma çok kötü bir olay geldi ilk tecrübemdi montajını yapmakta çok zorlandım. işlemcimi çöp ettim. o yüzden korkuyorum başıma bir iş gelir diye
Internetten 2 .el param güvende ile bak belki sıfır alicagin şeye daha güçlü bise denk gelir şans işiArkadaşlar merhaba, ekonomik olarak baya borç altına girdim. 500 TL'den başka bütçem yok bana soğutucu önerebilir misiniz ? kule tipi soğutucu en son tercihimdir.
ALLAH razı olsun sizden 500tlden başka kartta limit yok hangisini alayım para olsa daha sağlam bir şey alırdım ama gırtlağa kadar borca girdim.Şimdi youtube var.İki video izleyip takamayacağın soğutucu yok.Hiç korkma dostum.Sıcaklıklar normal düzeyde olduktan sonra istediğin kadar yorabilirsin pc yi sorun yok
Kule tipi her soğutucu seni sıcaklıklardan kurtarıcak zaten.O yüzden bütçe fiyatına göre al birisini.Ha ben olsam ikinci el olarak iyi bir şey alırdım.ALLAH razı olsun sizden 500tlden başka kartta limit yok hangisini alayım para olsa daha sağlam bir şey alırdım ama gırtlağa kadar borca girdim.
Zaman çok kötü güvenemiyorum kimseye artık. sıfır alıcamKule tipi her soğutucu seni sıcaklıklardan kurtarıcak zaten.O yüzden bütçe fiyatına göre al birisini.Ha ben olsam ikinci el olarak iyi bir şey alırdım.