Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 13,313 8 Aralık 2024 #14 Atheos yazmış: Emin misiniz hocam, dezavantajı vesaire yok mu ? Devamı için tıklayın... Boyut farkı var ama blogu daha büyük ve çift fan var
Atheos yazmış: Emin misiniz hocam, dezavantajı vesaire yok mu ? Devamı için tıklayın... Boyut farkı var ama blogu daha büyük ve çift fan var
A Atheos 80+ Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 195 Dahası Reaksiyon skoru 48 İsim Enes Budak 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Gurkanpiro yazmış: Boyut farkı var ama blogu daha büyük ve çift fan var Devamı için tıklayın... Ama sığması da gerekiyor . Çok bilgim yok , kapsamı vesaire yazdım.
Gurkanpiro yazmış: Boyut farkı var ama blogu daha büyük ve çift fan var Devamı için tıklayın... Ama sığması da gerekiyor . Çok bilgim yok , kapsamı vesaire yazdım.
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 13,313 8 Aralık 2024 #16 Atheos yazmış: Ama sığması da gerekiyor . Çok bilgim yok , kapsamı vesaire yazdım. Devamı için tıklayın... Kasa modelinin cpu sogutucu destegine bak birde
Atheos yazmış: Ama sığması da gerekiyor . Çok bilgim yok , kapsamı vesaire yazdım. Devamı için tıklayın... Kasa modelinin cpu sogutucu destegine bak birde