İnsanlara 10K'ya APU sistem mi öneriyorsunuz?Bundan sonra millete APU sistem önereceğimize bunu önerelim.
İnsanlara 10K'ya APU sistem mi öneriyorsunuz?Bundan sonra millete APU sistem önereceğimize bunu önerelim.
700 dolar 10 bin TL nasıl yapıyor?İnsanlara 10K'ya APU sistem mi öneriyorsunuz?
@Mehmet Yılmaz'ın dediğine göre bu cihaz konsol kategorisine giriyor.(Her ne kadar ben değil desem de.)700 dolar 10 bin TL nasıl yapıyor?
Bunda Windows oyunları oynuyorsun, PS5'de ise firmanın sana sunduklarını oynuyorsun.@Mehmet Yılmaz'ın dediğine göre bu cihaz konsol kategorisine giriyor.(Her ne kadar ben değil desem de.)
O mantıkla 500 dolar olan PS5 nasıl 7500'e satılıyor acaba? Konsollara PC'ye göre çok vergi giriyor.
O zaman neden başlığa el konsolu yazdınız?Bunda Windows oyunları oynuyorsun, PS5'de ise firmanın sana sunduklarını oynuyorsun.
Satıcı karı %500 olunca normal. Üretilip stoklara girince görürüz ne diyeyim.@Mehmet Yılmaz'ın dediğine göre bu cihaz konsol kategorisine giriyor.(Her ne kadar ben değil desem de.)
O mantıkla 500 dolar olan PS5 nasıl 7500'e satılıyor acaba? Konsollara PC'ye göre çok vergi giriyor.
Şu an için firmanın resmi fiyatı 8300 lira, PS Türkiye Instagram adresinde görebilirsiniz. Stok eritmek için 7500'e satmakta büyük satıcılar, stok yok amam, geldiğinde bu fiyatta satıyorlar.Satıcı karı %500 olunca normal. Üretilip stoklara girince görürüz ne diyeyim.
Neden gereksiz yere uzatıyorsun dostum? Bütün dünyada el konsolu olarak kabul görmüş bir şeye neden bu kadar karşı çıktın anlayamıyorum.O zaman neden başlığa el konsolu yazdınız?
Başlıkta el konsolu deyip, burada konsol değil demek biraz ironik çünkü.Neden gereksiz yere uzatıyorsun dostum? Bütün dünyada el konsolu olarak kabul görmüş bir şeye neden bu kadar karşı çıktın anlayamıyorum.
Konsol değil yazmadım, sen yanlış anlamışsın gibi görünüyor daha çok.Başlıkta el konsolu deyip, burada konsol değil demek biraz ironik çünkü.
"Bunda Windows oyunları oynuyorsun, PS5'de ise firmanın sana sunduklarını oynuyorsun."Konsol değil yazmadım, sen yanlış anlamışsın gibi görünüyor daha çok.
Aralarında neden fiyat farkı olduğundan bahsediyorum. Yanlış bilmiyorsam PlayStation'ın kendisinden zarar bile ediyorlardı. Sony asıl parayı sattıkları KONSOLA özel oyunlardan kazanıyor."Bunda Windows oyunları oynuyorsun, PS5'de ise firmanın sana sunduklarını oynuyorsun."
Bu ne demek? Benim anlayamadığım mucizevi anlamı alabilir miyim? Ona göre yorum yapacağım çünkü.
Çok doğru. Bunu ben de yukarıda belirttim.Aralarında neden fiyat farkı olduğundan bahsediyorum. Yanlış bilmiyorsam PlayStation'ın kendisinden zarar bile ediyorlardı. Sony asıl parayı sattıkları KONSOLA özel oyunlardan kazanıyor.