Bana konsoldan çok, küçük boy gamepad entegreli laptop gibi geldi. Bunun en büyük sebebi Windows 10 kullanması. Konsollarda çoğunlukla Windows gibi konsol arayüzlerine göre komplike arayüz kullanılması pek doğru değil, konsol yapmıyor yani onu.
700 dolar. Allah bereket versin.Yıllardır esprisi yapılan "GTA 5 açar mı?" sorusuna cevap bulmuşlar, evet rahat açıyor. Hatta daha güçlü oyunları bile oynayabiliyorsunuz.
AMD Ryzen APU'lu El Konsolu: AYA Neo | Donanim Arşivi
İşlemcilerde verimlilik denen olay her geçen gün artıyor. Özellikle AMD'nin Ryzen APU'ları bu tarafta gerçekten çok iddialı. Verimli işlemciler beraberindedonanimarsivi.com
GTA 6 açar mı abi?Yıllardır esprisi yapılan "GTA 5 açar mı?" sorusuna cevap bulmuşlar, evet rahat açıyor. Hatta daha güçlü oyunları bile oynayabiliyorsunuz.
İşlemcilerde verimlilik denen olay her geçen gün artıyor. Özellikle AMD'nin Ryzen APU'ları bu tarafta gerçekten çok iddialı. Verimli işlemciler beraberindedonanimarsivi.com
Lna benden önce yazmışGta 6 açar mı ?
El konsolu de geç daha kısa, bu mantıkla masaüstü PC battal boy klavye mouse entegreli bilgisayar oluyor.Bana konsoldan çok, küçük boy gamepad entegreli laptop gibi geldi. Bunun en büyük sebebi Windows 10 kullanması. Konsollarda çoğunlukla Windows gibi konsol arayüzlerine göre komplike kullanılması pek doğru değil, konsol yapmıyor yani onu.
O biraz farklı bir mesele. PC'ler kendi içlerinde konsollara göre komplike cihazlar. Fakat küçük olsa da konsola göre çok daha komplike olan bir şeye konsol denmesini pek uygun bulmuyorum, genellikle tak çalıştır cihazları olduğu için konsollar. Tabii bu benim fikrim.El konsolu de geç daha kısa, bu mantıkla masaüstü PC battal boy klavye mouse entegreli bilgisayar oluyor.
Ona da kalıplaşmış bir ad buluruz merak etme.O biraz farklı bir mesele. PC'ler kendi içlerinde konsollara göre komplike cihazlar. Fakat küçük olsa da konsola göre çok daha komplike olan bir şeye konsol denmesini pek uygun bulmuyorum, genellikle tak çalıştır cihazları olduğu için konsollar. Tabii bu benim fikrim.
Konsollarda asıl parayı oyunlarla kazanıyorlar.Ayrıca 500 dolarlık PS5/XSX'in 7499TL'ye satıldığını düşünürsek, 700 dolarlık bu cihaz tahmini olarak 9-10 bine satılacak. Yasal soygun gibi geldi bana.
Çok doğru. PS Plus gibi servisler ve oyunlarla kazanılıyor. XSX ve PS5'in eşdeğer PC'den güçlü olmasının sebebi de bu.Konsollarda asıl parayı oyunlarla kazanıyorlar.
Bundan sonra millete APU sistem önereceğimize bunu önerelim.Yıllardır esprisi yapılan "GTA 5 açar mı?" sorusuna cevap bulmuşlar, evet rahat açıyor. Hatta daha güçlü oyunları bile oynayabiliyorsunuz.