Neler Yeni

AMD Ryzen 5 4500U APU'lu El Konsolu!

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bana konsoldan çok, küçük boy gamepad entegreli laptop gibi geldi. Bunun en büyük sebebi Windows 10 kullanması. Konsollarda çoğunlukla Windows gibi konsol arayüzlerine göre komplike arayüz kullanılması pek doğru değil, konsol yapmıyor yani onu.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

T.P.G.

80+ Titanium
Yıllardır esprisi yapılan "GTA 5 açar mı?" sorusuna cevap bulmuşlar, evet rahat açıyor. Hatta daha güçlü oyunları bile oynayabiliyorsunuz.

GTA 6 açar mı abi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 6 açar mı ?
Lna benden önce yazmış

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bilgisayarımdan iyi olması... yine de mobil cihazlar için güzel bir gelişme

T.P.G.

80+ Titanium
Bana konsoldan çok, küçük boy gamepad entegreli laptop gibi geldi. Bunun en büyük sebebi Windows 10 kullanması. Konsollarda çoğunlukla Windows gibi konsol arayüzlerine göre komplike kullanılması pek doğru değil, konsol yapmıyor yani onu.
El konsolu de geç daha kısa, bu mantıkla masaüstü PC battal boy klavye mouse entegreli bilgisayar oluyor.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
El konsolu de geç daha kısa, bu mantıkla masaüstü PC battal boy klavye mouse entegreli bilgisayar oluyor.
O biraz farklı bir mesele. PC'ler kendi içlerinde konsollara göre komplike cihazlar. Fakat küçük olsa da konsola göre çok daha komplike olan bir şeye konsol denmesini pek uygun bulmuyorum, genellikle tak çalıştır cihazları olduğu için konsollar. Tabii bu benim fikrim.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Rdr2 açar mı ?

T.P.G.

80+ Titanium
O biraz farklı bir mesele. PC'ler kendi içlerinde konsollara göre komplike cihazlar. Fakat küçük olsa da konsola göre çok daha komplike olan bir şeye konsol denmesini pek uygun bulmuyorum, genellikle tak çalıştır cihazları olduğu için konsollar. Tabii bu benim fikrim.
Ona da kalıplaşmış bir ad buluruz merak etme.

Nintendo gibi cihazlardan farkı bunun zaten taşınabilir küçük ve W10 içeren bir cihaz olması.

Dediğin doğru

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
İlk habere tıkladığımda gerçekten heycanlanmıştım fakat fiyatını görünce bi üzüldüm açıkcası..

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ayrıca 500 dolarlık PS5/XSX'in 7499TL'ye satıldığını düşünürsek, 700 dolarlık bu cihaz tahmini olarak 9-10 bine satılacak. Yasal soygun gibi geldi bana.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca 500 dolarlık PS5/XSX'in 7499TL'ye satıldığını düşünürsek, 700 dolarlık bu cihaz tahmini olarak 9-10 bine satılacak. Yasal soygun gibi geldi bana.
Konsollarda asıl parayı oyunlarla kazanıyorlar.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Konsollarda asıl parayı oyunlarla kazanıyorlar.
Çok doğru. PS Plus gibi servisler ve oyunlarla kazanılıyor. XSX ve PS5'in eşdeğer PC'den güçlü olmasının sebebi de bu.
Benim demeye çalıştığım sırf el konsolu olduğu için 10K olması saçma. 10K'lık bir laptopun bu cihazdan daha iyi performans vereceğini hepimiz biliyoruz.
Ayrıca bu cihaza konu başlığında konsol dediğinizi hatırlatmak isterim. Kendiniz bile yanlış olduğunu bu cümle ile ifade ediyorsunuz. Üstte bu cihazın konsol olmadığını belirttim.

Son düzenleme:

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Yıllardır esprisi yapılan "GTA 5 açar mı?" sorusuna cevap bulmuşlar, evet rahat açıyor. Hatta daha güçlü oyunları bile oynayabiliyorsunuz.

Bundan sonra millete APU sistem önereceğimize bunu önerelim.
Hem istediği yere götürebilir. 😁
İyi ürün olmuş ama fiyatı da bana normal geldi.

Top Bottom