burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Merhabalar konu üste belirttim bu işlemciyi alacağım fakat kendi stok soğutucusunu kullanacağım çok mu ısınıyor bilgilendirme yapabilir mi kullanan arkadaşlar?
5600x var bende stokla denedim 1-2 hafta olacak gibi değildi aşırı ısınıyodu kule tipi hava soğutma aldım taktımMerhabalar konu üste belirttim bu işlemciyi alacağım fakat kendi stok soğutucusunu kullanacağım çok mu ısınıyor bilgilendirme yapabilir mi kullanan arkadaşlar?
kaç dereceyi görüyor?Stok soğutucu ile evet.
x olanlar çok ısınıyormus fakat düz de ısınıyor diyorlar çekindim açıkcası5600x var bende stokla denedim 1-2 hafta olacak gibi değildi aşırı ısınıyodu kule tipi hava soğutma aldım taktım
5600x ile 97 derece gördümkaç dereceyi görüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
x olanlar çok ısınıyormus fakat düz de ısınıyor diyorlar çekindim açıkcası
Bende 85 dereceyi görüyordu oda hamam gibi oluyordu.kaç dereceyi görüyor?
x olanlar çok ısınıyormus fakat düz de ısınıyor diyorlar çekindim açıkcası
Stok fanla kullanmak pek akıl kârı değilMerhabalar konu üste belirttim bu işlemciyi alacağım fakat kendi stok soğutucusunu kullanacağım çok mu ısınıyor bilgilendirme yapabilir mi kullanan arkadaşlar?
Ne aldın peki5600x var bende stokla denedim 1-2 hafta olacak gibi değildi aşırı ısınıyodu kule tipi hava soğutma aldım taktım
Merhabalar konu üste belirttim bu işlemciyi alacağım fakat kendi stok soğutucusunu kullanacağım çok mu ısınıyor bilgilendirme yapabilir mi kullanan arkadaşlar?
benim kasa açık 3 fan önde 2 fan arkada var gene soğutmaz mı5600x ile 97 derece gördüm
önerebileceğiniz var mıdır?Hocam yük altına girince sıcaklık yükselir idaretenlik kullanabilirsiniz ama kule tipi soğutucu şart
atayımbenim kasa açık 3 fan önde 2 fan arkada var gene soğutmaz mı
önerebileceğiniz var mıdır?
Stok fan ile kullanmanı hiç önermem yetersiz kalır.benim kasa açık 3 fan önde 2 fan arkada var gene soğutmaz mı
önerebileceğiniz var mıdır?
bundan almıştım ben zamanında 300 TL'ye şimdi pahalılanmış ama çok iyi soğutuyorknk çok ısınır işte sen stok takma mutlaka güzel bi soğutucu al
atayım