dfs bilgisayardan havale ile aldım. hiç sanmıyorum önümüzdeki hafta içine kalır gibi. Fiyatlar daha düşecek gibi çünkü.paranı şimdi iade edebileceklerse alınabilir
dfs bilgisayardan havale ile aldım. hiç sanmıyorum önümüzdeki hafta içine kalır gibi. Fiyatlar daha düşecek gibi çünkü.paranı şimdi iade edebileceklerse alınabilir
Evet benim açıklamamda da 30 günden sonrası için olduğu yazıyor zaten ..İlk 30 gün tamamı, sonrasında iki yıl içerisinde dediğiniz gibi.
elim gidiyor gidiyor geliyor. ayda 533 lira daha ödeyebilir miyim bilmiyorum bir sürü taksit ödemesi var zaten Son 1 haftadır sürekli indirime giriyor daha da girer mi acabaAmazon Almanya gönderiyor. 2 yıl garantili veriyorlar.
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle valla deli oluyorum şuanVar ya şeytan diyo ki alma daha düşecek, ama çok zor tutuyorum kendimi
siparişin iptal oluyorsa adres değiş o da olmuyorsa hızlı teslimat ile satın alSipariş iptal olup duruyor, diğer kargo yöntemini mi seçmek gerekiyor acaba
gizli sekmeden farklı tarayıcıdan filan sipariş vermeyi deneyebilrisiniz hocam, amazon bazen saçmalıyor maalesefSipariş iptal olup duruyor, diğer kargo yöntemini mi seçmek gerekiyor acaba
Ekstra : kapınıza gelmeden iade ederseniz bile paranızı ödemeyebilirler bknz : ben 200 gündür 1000tl lik ithalat ücretim verilmedi.Garantide para iadelik bir durum olursa, vergi ve kargo hariç ana parayı ödüyorlar bilginiz olsun. (30 günden sonra)
Daha ucuza 12400F önerebilirim. Stoğu bitmediyse trendyol dan 3000tl ye 12400f alın.Amazon Almanya gönderiyor. 2 yıl garantili veriyorlar.
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
son iade gününde kargoladığım ürünü 5 gün içinde kuruşu kuruşuna iade ettiler hocam, zaman zaman böyle aksilikler olabiliyor demek ki. geçmiş olsun. 12400f de mantıklı ancak işin içine anakart parası da giriyor, intel anakartlar gereksiz pahalılar maalesefEkstra : kapınıza gelmeden iade ederseniz bile paranızı ödemeyebilirler bknz : ben 200 gündür 1000tl lik ithalat ücretim verilmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha ucuza 12400F önerebilirim. Stoğu bitmediyse trendyol dan 3000tl ye 12400f alın.
Amd 1000tl İntel 1800tlson iade gününde kargoladığım ürünü 5 gün içinde kuruşu kuruşuna iade ettiler hocam, zaman zaman böyle aksilikler olabiliyor demek ki. geçmiş olsun. 12400f de mantıklı ancak işin içine anakart parası da giriyor, intel anakartlar gereksiz pahalılar maalesef
sıfır sistem için mantıklı olabilir ancak elinde hali hazırda amd sistem olup işlemci yükseltmek isteyenler için değil.Amd 1000tl İntel 1800tl
İşlemci farkını çıkarsak 500tl anakart farkı oluyor. Pci 4.0 ve 13. Nesil desteği var.