OuzhanDemr
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
24 inç 180 Hz, IPS 1 ms (GtG), HDR10 Full HD IPS Monitör
Şehre dönüş kampanyalarında gördüğüm en uygun fiyatlı monitörlerden biri. Yorum yapılmamış, yeni satışa sunulan bir model sanırım.
Ben de almayı düşünüyorum, f/p konusunda 1 numara.
Linki de atsaydın![]()
Agalar bunu ilk defa gördüm yeni mi çıktı ciddi güzel görünüyorLink olaydı iyiydi
Tasarımda çok bir fark yok muhtemelen yenilenmiş bir model.Agalar bunu ilk defa gördüm yeni mi çıktı ciddi güzel görünüyor
Çerçeveleri falan kısmışlar biraz güzel olmuşTasarımda çok bir fark yok muhtemelen yenilenmiş bir model.
beyler kaçırmayın bende aynısı var mönitörü vatandan 5600 tl ye almıştım ama monitör efso bişey monitör alcaksanız şiddetle tavsiye ederim renkleri fln hepsi daha iyi24 inç 180 Hz, IPS 1 ms (GtG), HDR10 Full HD IPS Monitör
Şehre dönüş kampanyalarında gördüğüm en uygun fiyatlı monitörlerden biri. Yorum yapılmamış, yeni satışa sunulan bir model sanırım.
düzeltme gecen seneki model gercek 8bit miş downgrade resmengeçen seneki modeli hızlandırıp vermişler gibi
bence alınabilir amazon zaten
Bu da gerçek 8 bit diye biliyorumgeçen seneki modeli hızlandırıp vermişler gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzeltme gecen seneki model gercek 8bit miş downgrade resmen
Bu da gerçek 8 bit diye biliyorum
geçen seneki modeli hızlandırıp vermişler gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzeltme gecen seneki model gercek 8bit miş downgrade resmen
Hiçbir önemi yok doğal olup olmamasının bitin.Bu da gerçek 8 bit diye biliyorum
24G4X ve R25i'ye göre iyi bir model değil. Ancak bu ikisinin şu anki fiyatını göz önünde bulundurursak fiyatı fena değil. Yine de ben bu iki modelin indirime düşmesini bekleme taraftarıyım çünkü normal fiyatları 4500. Ve kesinlikle aradaki 500TL farka değer.24 inç 180 Hz, IPS 1 ms (GtG), HDR10 Full HD IPS Monitör