🔥İndirim LG UltraGear 24GS60F-B -%9 indirimle 4.099TL

Linki de atsaydın :)

beyler kaçırmayın bende aynısı var mönitörü vatandan 5600 tl ye almıştım ama monitör efso bişey monitör alcaksanız şiddetle tavsiye ederim renkleri fln hepsi daha iyi

geçen seneki modeli hızlandırıp vermişler gibi
bence alınabilir amazon zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzeltme gecen seneki model gercek 8bit miş downgrade resmen

Bu da gerçek 8 bit diye biliyorum

Bu da gerçek 8 bit diye biliyorum
Hiçbir önemi yok doğal olup olmamasının bitin.
24G4X ve R25i'ye göre iyi bir model değil. Ancak bu ikisinin şu anki fiyatını göz önünde bulundurursak fiyatı fena değil. Yine de ben bu iki modelin indirime düşmesini bekleme taraftarıyım çünkü normal fiyatları 4500. Ve kesinlikle aradaki 500TL farka değer.

Peki neden iyi bir model değil?
- Renk gamutu 24G4X'e göre çok düşük. LG %85 DCI-P3 renk gamutuna sahipken AOC %94 DCI-P3 + %75 Rec.2020 renk gamutuna sahip. Yani AOC daha canlı ve doygun renkler gösterebilir.
- Kontrast 24G4X'e göre çok düşük. LG 850-900:1 seviyesindeyken AOC 1300-1400:1 kontrasta sahip. Yani AOC daha derin ve koyu siyahlar gösterebilir.
- Bu kısım size gelen üründe değişebilir. Yani aynı modelin farklı ürünlerinde bile farklı olabilen özellikler. Bir sürü monitör alıp ortalamasını bulma işlemi yapamayacağımıza göre incelemeyi yapan kişilere gelen ürünleri kıyaslıyorum. Renk doğrulukları yakın. Ancak LG'nin renk sıcaklığı 6500K hedefinden çok saparak 7200K'ya çıkmış. Yani görüntü fazlasıyla sarımsı duracaktır. AOC ise 6800K.
- AOC'un bildiğimiz pek çok diğer özelliğini LG'de bilmiyoruz. Örneğin AOC'un grayscale doğrulukları çok çok iyi. Gamma çok çok iyi. Tek bir overdrive moduyla tüm Hz'lerde kullanabiliyoruz. Ancak bunlar LG'de belli değil.

+ Tepki süresi (hız) performansları ise yakın:
1726248831806.png
1726248847688.png

+ LG'nin parlaklık biraz daha yüksek: 380 nit vs 320 nit.

165 hz 24 inç lg ultragear sıfır ürünü 3500 e satıyorum ilgilenenlere ilan atabilirim özelden yazın

zamanında 300 500den kısıp 75 hz aldık satılırsa alacam bende 144/165/180hz den birisini bakalım tadı nasıl :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,117
Üyeler
192,612
Son üye
Tyravex
Geri