Neler Yeni

AMD Ryzen 5 5600x ile eski ekran kartı kullanmak işlemciye zarar verir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim üzere AMD Ryzen 5 5600x ile AMD Radeon HD 5450 Ekran kartını taktım sistem açılıyor sıkıntı yok aklımda tek bir soru var oda işlemciye veya diğer parçalara zararı olur mu rtx 3060 ekran kartımı sattığım için bu ekran kartını idarelik kullanmayı düşünüyorum oyun için değil araştırma vs için kullanacağım sadece bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Olmaz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim üzere AMD Ryzen 5 5600x ile AMD Radeon HD 5450 Ekran kartını taktım sistem açılıyor sıkıntı yok aklımda tek bir soru var oda işlemciye veya diğer parçalara zararı olur mu rtx 3060 ekran kartımı sattığım için bu ekran kartını idarelik kullanmayı düşünüyorum oyun için değil araştırma vs için kullanacağım sadece bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
neden olsun sadece oyunlarda darboğaz yapar ama sende oyun oynamıcaksın sıkıntı yok

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,311
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Hiç bir sıkıntısı olmaz hocam işlemci darbogaz yer ekran kartı %100 kullanirken işlemci baya düşük kullanir oyunda vs. Ama rahatlıkla kullanabilirsin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır arkadaşlar çok teşekkür ederim aklımda şüphe kalmadı

Top Bottom