cemtastan2301
80+ Gold
Kuzenime yeni bir sistem toplayacağız fakat kararsız kaldım. Bu iki işlemci arasında büyük bir fark var mı ?
5600X tercih ederdim ben açıkcasıKuzenime yeni bir sistem toplayacağız fakat kararsız kaldım. Bu iki işlemci arasında büyük bir fark var mı ?
Oyun vb. oynanacaksa pro işlerle veya işlemciyi ekstra zorlayan işlerle uğraşılmayacaksa her türlü 5600x fakat ben yayın açarım, ofis programlarıyla aşırı uğraşıyorum, her türlü edit, çizim, vb. vb. Programları kullanıyorum diyecek olursa 3700xKuzenime yeni bir sistem toplayacağız fakat kararsız kaldım. Bu iki işlemci arasında büyük bir fark var mı ?
Aynı fiyatsa ne şartta olursa olsun 5600X.Kuzenime yeni bir sistem toplayacağız fakat kararsız kaldım. Bu iki işlemci arasında büyük bir fark var mı ?
Merhaba ben stoklar gelirse 3060 ti sistem toplıyıcam fakat yayında açıcam R5 5600X mi yoksa R7 3700X mi karar veremedim youtube araştırdım yayınlarda R7 3700x tercih ediyorlar ama benim ekran kartı güçlü olduğu için sağ olsun nvıdıa da obs üzerinden geliştirdiği NVENC özelliği sayesinde ekran kartından yayın verirsem daha iyi oluyor bu durumda oyunlarda R5 5600X daha iyi ama yayınlarda R7 3700x daha iyi ama ben yayını ekran kartından vericeğim için işlemci sadece oyun yükü binicek o yüzden R5 5600X mi yoksa R7 3700X mi almalıyım karar veremedim sonuç da yayını ekran kartından da vericeğim için işlemciye yük binmiyicek bazı örn: videoOyun vb. oynanacaksa pro işlerle veya işlemciyi ekstra zorlayan işlerle uğraşılmayacaksa her türlü 5600x fakat ben yayın açarım, ofis programlarıyla aşırı uğraşıyorum, her türlü edit, çizim, vb. vb. Programları kullanıyorum diyecek olursa 3700x
Ditte vs de 5600x daha iyi oc performansı mükemmel iyiOyun vb. oynanacaksa pro işlerle veya işlemciyi ekstra zorlayan işlerle uğraşılmayacaksa her türlü 5600x fakat ben yayın açarım, ofis programlarıyla aşırı uğraşıyorum, her türlü edit, çizim, vb. vb. Programları kullanıyorum diyecek olursa 3700x
5600xMerhaba ben stoklar gelirse 3060 ti sistem toplıyıcam fakat yayında açıcam R5 5600X mi yoksa R7 3700X mi karar veremedim youtube araştırdım yayınlarda R7 3700x tercih ediyorlar ama benim ekran kartı güçlü olduğu için sağ olsun nvıdıa da obs üzerinden geliştirdiği NVENC özelliği sayesinde ekran kartından yayın verirsem daha iyi oluyor bu durumda oyunlarda R5 5600X daha iyi ama yayınlarda R7 3700x daha iyi ama ben yayını ekran kartından vericeğim için işlemci sadece oyun yükü binicek o yüzden R5 5600X mi yoksa R7 3700X mi almalıyım karar veremedim sonuç da yayını ekran kartından da vericeğim için işlemciye yük binmiyicek bazı örn: videocevaplarsan sevinirim.
peki işlemciden vericek olsam r7 3700x mi almalıyım yoksa yine r5 5600x miDitte vs de 5600x daha iyi oc performansı mükemmel iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x