AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

dalgınlığıma gelmiş düzelttim♥5800 TL fiyatı yanlış yazmışsın.
Geceye özel stok bitince alamazsın.Dostum bende ikinci e almayı düşünüyordum sadece bu geceyemi özel bu fiyat devam eder mi?
Biter birazdanDostum bende ikinci e almayı düşünüyordum sadece bu geceyemi özel bu fiyat devam eder mi?
sınırlı stok var alacaksan şuan alman iyi olurDostum bende ikinci e almayı düşünüyordum sadece bu geceyemi özel bu fiyat devam eder mi?
Bitti bilefiyatı son zamanlarda 6-7k arası geziniyordu bu fiyata sağlam işlemci![]()
AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bende stok var gözüküyorBitti bile![]()
Şimdi bende de var gözüküyor hocam. Az önce bitti demiştide neyse. Alcaklar için müthiş fırsat.bende stok var gözüküyor
Çektim bir tane güzel bir upgrade olurfiyatı son zamanlarda 6-7k arası geziniyordu bu fiyata sağlam işlemci![]()
R5 7500f ile arasında ne fark varfiyatı son zamanlarda 6-7k arası geziniyordu bu fiyata sağlam işlemci![]()