Neler Yeni

Amd ryzen 5 9600x için hangi ekran kartını alayım?

NOPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pouya
Merhabalar sistem topluyorum ekran kartı konusunda kararsız kaldım rx 7900xt ve 4070ti super arasında hangisini tercih edeyim?
Yapacağım işler de yayın ,oyun,video edit,photoshop

Merhabalar sistem topluyorum ekran kartı konusunda kararsız kaldım rx 7900xt ve 4070ti super arasında hangisini tercih edeyim?
Yapacağım işler de yayın ,oyun,video edit,photoshop
İkisinden biri olacaksa 4070 ti süper ama bence biraz çık bütçeyi 38k civarına 7900xtx al

Nvidia tümünde daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia studio işlerinde daha iyidir. Hikayeli oyunlarda dlss, rekabetçi oyunlarda reflex gibi teknolojilerin yanında daha stabil bir performans elde edersin. Fiyat haricinde amd' nin iyi olduğu bir konu yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: NOPO

NOPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pouya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia tümünde daha iyi.

Nvidia studio işlerinde daha iyidir. Hikayeli oyunlarda dlss, rekabetçi oyunlarda reflex gibi teknolojilerin yanında daha stabil bir performans elde edersin. Fiyat haricinde amd' nin iyi olduğu bir konu yok.
Asus dual 4070 ti super ile rx 7900xt nin fiyatı aynı burda ama öyle diyosan nvidia alırım

Asus dual 4070 ti super ile rx 7900xt nin fiyatı aynı burda ama öyle diyosan nvidia alırım
Kas gücü olarak daha iyi olabilir ama nvidia' nın teknolojileri ve mimarisi daha iyi. Ve özellikle sürücüleri.. Ben olsam 4070 ti s yapıştırırdım.

4070 ti super mükemmel bir kart..

• Beğen
Reaksiyonlar: NOPO
Top Bottom