Neler Yeni

AMD Ryzen 5 9600X için Hangi Ekran Kartı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Abdullah Çetin
Aynen işte o bellek miktarı düşündürtüyor beni
Hocam, kendim kullanmadım ama 7000 serisi öncekilere kıyasla sorunsuz derecesine gelmiş diyorlar..
Ben 2. El 6800 falan düşünüyorum sırf vram için..
7800xt çok güçlü..
(tam 4070s rakibi olması lazım güç olarak)
Ama vaktin bolsa 9070 ile 9070xt de bekleyebilirisin..
RDNA 4.0 yeni mimari sonuçta..

hamburkus

80+
ben kendi ekran kartıım lansman fiyattan aldım haberin olsun 15 e gainward ghost modeli

Alıntıyı görüntüle
İnşallah dediğin gibi olur 25k civarına herkes alır :D ben biraz nakit ayırdım adetli alıcam o fiyatlara çıkarsa 7900gre kullanıyorum değiştirmem büyük ihtimalle al-sat için almaya çalışacağım

asko56

80+ Silver
İnşallah dediğin gibi olur 25k civarına herkes alır :D ben biraz nakit ayırdım adetli alıcam o fiyatlara çıkarsa 7900gre kullanıyorum değiştirmem büyük ihtimalle al-sat için almaya çalışacağım
sürekli takip edin illaki düşürürsünüz bende çok karamsardım önüme düştü marka model bakmadın çektim önemli olan fiyat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata nereden ala biliriz?
ilk çıktıgı gün lansman oluyor türkiyede firmalar çok az stok ile nvdia nın belirledigi fiyata ürün veriyorlar onlardan takip edip alabilrisiniz nvdia nın yasal satıcıları nereler oralara bakabilrisiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: NOPO

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Amd ryzen 5 9600 x için hangi ekran kartını almalıyım?

Monitör 2k 165 hz
işlemci amd ryzen 5 9600x
Anakart asus prime x870-P
Ram 32gb 7200mhz cl36
Ssd 1 tb 5000mb okuma yazma
Ekran kartı rtx 4070 süper zotac veya palit mi yada sapphire rx 7800xt mi?
Kullanım amacı da oyun video/foto edit yayın
7800xt al 5070 diyenlere bakma min 30 k olur

• Beğen

hamburkus

80+
sürekli takip edin illaki düşürürsünüz bende çok karamsardım önüme düştü marka model bakmadın çektim önemli olan fiyat.

ilk çıktıgı gün lansman oluyor türkiyede firmalar çok az stok ile nvdia nın belirledigi fiyata ürün veriyorlar onlardan takip edip alabilrisiniz nvdia nın yasal sattıcıları nerteler oralara bakabilrisiniz.
Marka önemli ben gainward-zotac tarzı ürünleri almam sapphire-asus-pny-galaxy bu ürünlerde güzel model düşürürsem kaçırmam zayıf görüntüsü olan kartları sevmiyorum

asko56

80+ Silver

@NOPO @hamburkus

bakın bu konuda zaten gösteriyor bazen çok iyi modeli bile lansman fiyttan alma sansın oluyor

Marka önemli ben gainward-zotac tarzı ürünleri almam sapphire-asus-pny-galaxy bu ürünlerde güzel model düşürürsem kaçırmam zayıf görüntüsü olan kartları sevmiyorum
haberiniz olsun gainward-zotac da iyi ürünler gainward sadece biraz sıcak çalışıyor çip aynı çip asus ile gainward arasında fps farkı yok sadece marka farkı ödüyorsunuz birde sogutma farkı

• Beğen

NOPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pouya

@NOPO @hamburkus

bakın bu konuda zaten gösteriyor bazen çok iyi modeli bile lansman fiyttan alma sansın oluyor

haberiniz olsun gainward-zotac da iyi ürünler gainward sadece biraz sıcak çalışıyor çip aynı çip asus ile gainward arasında fps farkı yok sadece marka farkı ödüyorsunuz birde sogutma farkı
Malesef türkiyeden alamayacağım için olmuyor

hamburkus

80+

@NOPO @hamburkus

İnşallah böyle belirtilen lansman fiyatından satışa çıkar

asko56

80+ Silver
İnşallah böyle belirtilen lansman fiyatından satışa çıkar
hocam 4070 süperde çıktı konularda onuda bulabilrisiniz oda lansman fiyattan satıldı takip eden alır

hamburkus

80+
hocam 4070 süperde çıktı konularda onuda bulabilrisiniz oda lansman fiyattan satıldı takip eden alır

Hemen bitiyor mu peki daha önce hiç lansman ürünü beklemedim kartlar'da ve ilk hangi siteler'de satışa çıkıyor

asko56

80+ Silver
Hemen bitiyor mu peki daha önce hiç lansman ürünü beklemedim kartlar'da ve ilk hangi siteler'de satışa çıkıyor
hemen bitiyor hızlı olmanız gerekiyor her insan o ürünü bekliyor dogal olarak hızlı bitiyor nvdia nın satıcıları belli zaten çıktıgı gün hemen konularını açarlar hemen birini alırsıınz

Top Bottom