600W psu um var.5600 için mi 5 7500f için mi?
600W psu um var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Arkadaş önceki konusunda Intel işlemcisi varmış , degistirecekmis. Forumda AMD4 amd5 işlemcilerini onermisler ddr4 ile ddr5 bilmiyor iki işlemci de aynı anakart oluyor sanıyor. Hoşgörülü olmak lazım.Troll konu belli.
hayır abi teşekkür ederim ilgin için ama sadece bilgisayarımı yükseltmem için amd önerdiler ben de anakart sordum bilmiyormuş arkadaş yeni konu açtımArkadaş önceki konusunda Intel işlemcisi varmış , degistirecekmis. Forumda AMD4 amd5 işlemcilerini onermisler ddr4 ile ddr5 bilmiyor iki işlemci de aynı anakart oluyor sanıyor. Hoşgörülü olmak lazım.
Yani bilemedim.Ben hangi işlemci için diyorum arkadaş psu için cevap verdi.Bilmediğini direkt söylese hepsini anlatırız.Arkadaş önceki konusunda Intel işlemcisi varmış , degistirecekmis. Forumda AMD4 amd5 işlemcilerini onermisler ddr4 ile ddr5 bilmiyor iki işlemci de aynı anakart oluyor sanıyor. Hoşgörülü olmak lazım.
internetten baktım 650w anakart bende 600 var onu demek istemiştimYani bilemedim.Ben hangi işlemci için diyorum arkadaş psu için cevap verdi.Bilmediğini direkt söylese hepsini anlatırız.
Can tam olarak total bütçen(kasanın içinde ki parçalar için)nedir?Sadece oyun mu oynayacaksın?Genel bi sistem hakkında yardımcı olalım
anakartım asus prime b360m-k işlemcim i3 8100Yani bilemedim.Ben hangi işlemci için diyorum arkadaş psu için cevap verdi.Bilmediğini direkt söylese hepsini anlatırız.
Can tam olarak total bütçen(kasanın içinde ki parçalar için)nedir?Sadece oyun mu oynayacaksın?Genel bi sistem hakkında yardımcı olalım
abi cevap ?Yani bilemedim.Ben hangi işlemci için diyorum arkadaş psu için cevap verdi.Bilmediğini direkt söylese hepsini anlatırız.
Bütçeniz nedir?internetten baktım 650w anakart bende 600 var onu demek istemiştim
anakartım asus prime b360m-k işlemcim i3 8100
g.skill 8*2 16gb ram ekran kartı 1050 2 gb oyun oynuyacağım.
abi neden gülüyonuz
abi cevap ?
Sistemi satıp hazır sistem almak en mantıklısıintel i5 12400f toplamaya karar verdim ona göre yardımcı olursanız sevirim 15.000 ila 18.000