Neler Yeni

Yardım AMD Ryzen 7 5700X için sessiz ama en iyi uygun fiyatlı hava soğutucu önerisi

JustTie

80+
Bütçe
1500
Merhaba. AMD Ryzen 7 5700X için sessiz ama en iyi uygun fiyatlı hava soğutucu önerisi yapabilecek olan var mı? İşlemci için bütçe zaten saymıyorum, onun yeri ayrı. Ancak çok büyük olmayacak ve aynı zamanda güzel, hoş görünüme, AMD Stok fandan bile daha sessiz çalışacak ama çok etkili soğutma yapacak, yaz sıcağında işlemci maksimum yüke rağmen asla thermal throttling yapmayacak, 80 derecenin üzerine mümkünse çıkmamasını sağlayacak bir hava soğutucu istiyorum.

Anakart: MSI A320M-A Pro (En güncel BIOS sayesinde işlemciyi destekler)

AMD Ryzen 7 5700X anakartım tamamen besler diye düşünüyorum. Lakin bu işlemci 8 çekirdek ve 16 izleğe sahip ancak sadece 65W TDP değerine sahip ve çıkabileceği en üst TDP, anakartın destekleyeceği TDP sınırını aşmayacak gibi duruyor. Ayrıyeten işlemci ile ilgili görüşünüzü de beklerim.

ekrem imaro

80+ Bronze

JustTie

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıldır? Bir tık daha mı iyi? ARGB ışıkları için ayrı bağlantı gerekmez mi? Anakartım destekler mi ARGB tarafı için? https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

ekrem imaro

80+ Bronze
Top Bottom