Neler Yeni

AMD RYZEN 7 7950X3d işlemciye RX 6600 Challenger Series Darboğaz Yapar Mı?

AzoraN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eser Kurtar
AMD RYZEN 7 7950X3d işlemciye RX 6600 Challenger Series Darboğaz Yapar Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
tabii ki yapar 1080p veya aşağısı low ayarlarda oynuyorsan daha az yapar.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Darboğaz olur ama sorun ettiğimiz tarzdan bir darboğaz değil. Sistem mi topluyorsun? Bütçeni ve kullanım alanını söylersen daha iyi şeyler önerebiliriz. Şimdi gidip de paranı kendini dolandırmak için harcamış olma diye diyorum. Bu iki parçayı seçtiğine göre ya pek bilgili değilsin ya da işlemci ağırlıklı bir kullanımın var. Sen yine de bütçe ve kullanım alanı söyle

AzoraN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eser Kurtar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde hali hazırda RX6600 var. İşlemci yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sistemime. Kullanımım oyun ağırlık olsa da Adobe Premiere'de kullanıyorum iş için. Bütçe bir problem oluşturmuyor. Sadece elimdeki ekran kartı bu işlemciye yetebilir mi merak ediyorum doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz olur ama sorun ettiğimiz tarzdan bir darboğaz değil. Sistem mi topluyorsun? Bütçeni ve kullanım alanını söylersen daha iyi şeyler önerebiliriz. Şimdi gidip de paranı kendini dolandırmak için harcamış olma diye diyorum. Bu iki parçayı seçtiğine göre ya pek bilgili değilsin ya da işlemci ağırlıklı bir kullanımın var. Sen yine de bütçe ve kullanım alanı söyle
Elimde hali hazırda RX6600 var. İşlemci yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sistemime. Kullanımım oyun ağırlık olsa da Adobe Premiere'de kullanıyorum iş için. Bütçe bir problem oluşturmuyor. Sadece elimdeki ekran kartı bu işlemciye yetebilir mi merak ediyorum doğrusu.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ilyas koç
Performans açısından bir sorun yaşamazsın da işlemci rx6600 e göre fazla güçlü. Çok dengesiz ikili olur

RX6600 ü geçici kullanıp ilerde ekran kartı değişeceksen bir sorun olmaz

Top Bottom