AMD Ryzen 7 9800X3D 5070ti sistem toplama

Odessa

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
110000
Arkadaşlar ilk defa 15 yıl aradan sonra masaüstü toplayacağım laptop kullanıcısıydım fikrim çok az böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce uyumlu mu ? Monitör olarak samsung oled g6 modelini aracağım aşağıda şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum üst segment bir bilgisayar olmasını istiyorum. Fiyat bandi 100-120k arasi oneriler icinde acigim.

Arkadaşlar ilk defa 15 yıl aradan sonra masaüstü toplayacağım laptop kullanıcısıydım fikrim çok az böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce uyumlu mu ? Monitör olarak samsung oled g6 modelini aracağım aşağıda şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum üst segment bir bilgisayar olmasını istiyorum. Fiyat bandi 100-120k arasi oneriler icinde acigim.

hocam ilk önce değişmesi gereken parçaları atayım sonra görüşümü bildireyim
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOookeC112qbHXryHNX9tQc326BsN2QCkJfhOXRsiAFILCQvaDOlM
ssd

şimdi ekran kartı değişebilir hocam inno3d vs alınabilir daha iyi olur ram seçimi yanlış olmuş pahalı ve cl değeri yüksek bir ram onun haricinde siyah beyaz bir sistem toplanmaya çalışılmış sanırım kasa beyaz diğer parçalar siyah olursa daha bir estetik görüntü ortaya çıkar kullanım amacına bağlı bu bütçede 5080 çıkar 4k da şimşek mcqueen olursunuz

Anladim tesekkur ederim agirlikli olarak oyun icin topluyorum ama ayni zamanda isim grafik tasarim ikisinede uygun yapmaya calistim 4tb ssd yerine 2tb daha hizli ssd mantikli degil mi depolamadan feragat edip tabi icerigini bilmiyorum cok yabanciyim 5080 de yapabilirim onerin varsa alabilirim monitor 240 mhz oled g6 samsung modeli butce buna yetti anca 4k destekler mi bilmiyorum tam 2 k sanirim bu monitor

gigabayt ekran kartlarında termal macun erime problemi var 5000 sersinde üstüne 110k ya zorlasan 5080 sistem çıkar gibi

Evet 5080 olabilir ama monitor 2k destekliyor diye biliyorum 4k ya cikaramiyorum malesef cok pahali monitorler oneriniz varsa alabilirim 5080 icin

Anladim tesekkur ederim agirlikli olarak oyun icin topluyorum ama ayni zamanda isim grafik tasarim ikisinede uygun yapmaya calistim 4tb ssd yerine 2tb daha hizli ssd mantikli degil mi depolamadan feragat edip tabi icerigini bilmiyorum cok yabanciyim 5080 de yapabilirim onerin varsa alabilirim monitor 240 mhz oled g6 samsung modeli butce buna yetti anca 4k destekler mi bilmiyorum tam 2 k sanirim bu monitor
kanka monitörü buradan 24k ya alma bende fazladan var satıyorum öğrenci indiriminde almıştım dmden yaz monitörü öyle ucuza getirirsin daha iyi olur bütçe olur sana temiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,317
Üyeler
174,853
Son üye
mert1121
Geri