bir olayı vardır belki hologram gibi duruyor kişiselleştirebiliyoruzdur belkiçok dolu gözüküyor ama rog logosu neden dik ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun gibi heatsink üzerinde ki plastik bölümünü geniş yapsalar yatay yapsalar daha güzel olacak
magnetic saydam hologram logolar olsa kutu içerisine 3 tane biz seçsekbir olayı vardır belki hologram gibi duruyor kişiselleştirebiliyoruzdur belki
Dikine fiyat anlayışı nedeniyle değişiklik yapmış olabilirlerçok dolu gözüküyor ama rog logosu neden dik ?
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi heatsink üzerinde ki plastik bölümünü geniş yapsalar yatay yapsalar daha güzel olacak
Alıntıyı görüntüle
alt tarafı oyun oynican yoksa nasa için server mı kuruyonÇok pahalı olacak ama AM4 almak istemiyorum, zorlayacağız biraz.
Hero ile arasında 176€ fark var bir mantık vardır bu kadar pahalı olmasının ama eğer yok ise biraz daha fazla ver hero al çünkü bu zamana kadar gördüm en güzel hero diyebilirim.Dikine fiyat anlayışı nedeniyle değişiklik yapmış olabilirler
z790 anakartlar geliyormuş yeni 13.nesil işlemcileri z690 anakartlar sanırım besleyemeyecek overclock esnasında.alt tarafı oyun oynican yoksa nasa için server mı kuruyon
am4 fazlasıyla iyi bence ama daha da iyisi lga1700
intel 13. nesil son kez ddr4 destekliyecek diye biliyorum yani z690lar her türlü besler benceHero ile arasında 176€ fark var bir mantık vardır bu kadar pahalı olmasının ama eğer yok ise biraz daha fazla ver hero al çünkü bu zamana kadar gördüm en güzel hero diyebilirim.
z790 anakartlar geliyormuş yeni 13.nesil işlemcileri z690 anakartlar sanırım besleyemeyecek overclock esnasında.
max tr ekonomi
AM5'in alt seviye işlemcileri bile LGA1700'ün en iyilerine kafa tutacak deniliyor.alt tarafı oyun oynican yoksa nasa için server mı kuruyon
am4 fazlasıyla iyi bence ama daha da iyisi lga1700
Oynayacağım birkaç oyun var sadece. Komple oda kuruyorum, sadece PC değil.alt tarafı oyun oynican yoksa nasa için server mı
soket değişiyor ancak işlemci soğutucuyu değiştirmene gerek yok çünkü aynı am4 soket uyumlu soğutucular cuk diye oturuyor.bu seride soket tipi değişiyordu dimi yani am5 geçiyoruz