Amd Ryzen 9 3900x termal macun önerisi

incehesap tan toplasaydım ama hepsiburadadan topluyom acaba hepsiburadada termal macun sürülerek geliyor mu? montaj hizmeti nasıl yapıyorlar incehesap ta AMD ryzen 9 3900x var mı?
Termal macun soğutucuda var ama yeni bir soğutucu al montajı senin yapman gerekiyor. İncehesaptan toplarsan montajı yapıp gönderirler.

Termal macun soğutucuda var ama yeni bir soğutucu al montajı senin yapman gerekiyor. İncehesaptan toplarsan montajı yapıp gönderirler.
ben bir bilgisayarcıya götürüp montajını yaparlarbu arada amd ryzen 5 2600x fanın adı nedir ryzen 5 2600x fanda termal macun var mı soğutucuda?

ben bir bilgisayarcıya götürüp montajını yaparlarbu arada AMD ryzen 5 2600x fanın adı nedir ryzen 5 2600x fanda termal macun var mı soğutucuda?
2600x çok pahalı onun yerine 3600x alabilirsin hem çok daha iyi hem de biraz daha ucuz (Sanırım 2 farklı kişiye sistem alınıyor) 3600x fanı da termal macun sürülü geliyor.

2600x çok pahalı onun yerine 3600x alabilirsin hem çok daha iyi hem de biraz daha ucuz (Sanırım 2 farklı kişiye sistem alınıyor) 3600x fanı da termal macun sürülü geliyor.
tamam teşekkürler hesabındaki silver,gold,bronze bende nasıl geliyor satın alarak mı geliyor?

tamam teşekkürler hesabındaki silver,gold,bronze bende nasıl geliyor satın alarak mı geliyor?
Mesaj sayınla alakalı sanırım 500 mesajdan sonra bronze olnuyor silverda 2k mesaj gold için de 5k mesaj gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,737
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri