kanka diğer ramin yanına takacam cl 16 mhz bakımından uyumlu olursa daha iyi olur benim içinBunu versem ?
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ha pardon aynısından al ozaman uyumlu çalışır.kanka diğer ramin yanına takacam cl 16 mhz bakımından uyumlu olursa daha iyi olur benim için
MHz ve CL değeri uysa bile eğer voltaj değeri uymuyorsa çalışmaz. Ona da dikkat ediniz. Sizin RAM'in model numarası aynı olandan alsanız iyi olabilir. Farklı RAM'ler çalışabilir birlikte ama sorun çıkma ihtimali de var.kanka diğer ramin yanına takacam cl 16 mhz bakımından uyumlu olursa daha iyi olur benim için
stoklara tekrar gelmeyecekmiş kanka ram öyle üzücü bir tarafı varMHz ve CL değeri uysa bile eğer voltaj değeri uymuyorsa çalışmaz. Ona da dikkat ediniz. Sizin RAM'in model numarası aynı olandan alsanız iyi olabilir. Farklı RAM'ler çalışabilir birlikte ama sorun çıkma ihtimali de var.
O zaman elindekini satmaya çalış, dual kit olarak daha iyisini alırsın böylece ve balistix alabilirsen çok iyi olur.stoklara tekrar gelmeyecekmiş kanka ram öyle üzücü bir tarafı var