Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD RYZEN MASTER İLE OTOMATİK OC YAPAK

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Selamlar dostlar, 5600oc videosundan sonra şöyle bir videoya denk geldim,
- Videoda gösterdiği programda auto oc yapmak ne kadar sağlıklı bir zararı veya bir sorunu olur mu yapmak mantıklımı değer mi. Bilen anlayan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunurlarsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

++++

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var mı yardımcı olabilecek bilgi verebilecek kimseler. +++++

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Güncel ++++

Aykut D.

80+ Gold
Selamlar dostlar, 5600oc videosundan sonra şöyle bir videoya denk geldim,
- Videoda gösterdiği programda auto oc yapmak ne kadar sağlıklı bir zararı veya bir sorunu olur mu yapmak mantıklımı değer mi. Bilen anlayan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunurlarsa sevinirim.

++++
İşin gerçeği aşırıya kaçılmadan rahatlıkla o.c yapılabiliyor ekstrem için bios'dan o.c daha sağlıklı ben R5 7600'ü 5.1 den 5.4 yaptım sorunsuz oldu . İşlemcinin kalitesini göz önünde bulundurun kalitesi düşük işlemciler daha çok voltaj isteyebiliyor ben voltajı otomatikte bıraktım.

İşin gerçeği aşırıya kaçılmadan rahatlıkla o.c yapılabiliyor ekstrem için bios'dan o.c daha sağlıklı ben R5 7600'ü 5.1 den 5.4 yaptım sorunsuz oldu . İşlemcinin kalitesini göz önünde bulundurun kalitesi düşük işlemciler daha çok voltaj isteyebiliyor ben voltajı otomatikte bıraktım.
Soğutucum ufak olduğu için İşlemcim 87 88 c oluyordu 5.4 de 80c 5.25ghz idealiydi

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
cevap için çok teşekkür ediyorum fakat bios üzerinden hiç oc yapmadım. ryzen master programında auto oc seçince kendi oc yapıyormuş bu ne kadar etkili veya iyi kötü yanı var mı onu merak ettim çok fazla anlaşılabilir kaynak bulamadığım için buradan bilgi toplamaya çalışıyorum

ek olarak soğutucudan ne kadar memnunsun bende amd ryzen 7 stok fanı var şimdi stok fanlardan biraz daha kalın bloğu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom