drcymer 80+ Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 62 19 Nisan 2021 #1 Merhaba bir türlü programı açamadım sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok driver güncelledim aynı hata devam etti ekran renk ayarlarım da gitti renksiz oynuyorum gibi hissediyorum Nasıl bir çözüm yolu izlemem lazım
Merhaba bir türlü programı açamadım sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok driver güncelledim aynı hata devam etti ekran renk ayarlarım da gitti renksiz oynuyorum gibi hissediyorum Nasıl bir çözüm yolu izlemem lazım
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 30,759 19 Nisan 2021 #2 Yönetici olarak çalıştırın. Upvote 0 Downvote
drcymer 80+ Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 62 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cagan_32 yazmış: Yönetici olarak çalıştırın. Devamı için tıklayın... Açılmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Nisan 2021 Başka bir programdan renk ayarlarını değiştirebilirsem de olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Nisan 2021 Denerken şöyle bir çözüme ulaştım hangisinden kaynaklı bilmiyorum: 1-AMD download kısmından kendi ekran kartınızı seçin ve submit'e tıklayın. 2-Sürüm seçin ve download seçeneğine basın. 3- AMD Software kurarken ek seçeneklerden ayarları sıfırla seçeneğine basın.; 4- Kurulum bittikten sonra restart atıp programı çalıştırabilirsiniz. Son düzenleme: 19 Nisan 2021 Upvote 0 Downvote
cagan_32 yazmış: Yönetici olarak çalıştırın. Devamı için tıklayın... Açılmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Nisan 2021 Başka bir programdan renk ayarlarını değiştirebilirsem de olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Nisan 2021 Denerken şöyle bir çözüme ulaştım hangisinden kaynaklı bilmiyorum: 1-AMD download kısmından kendi ekran kartınızı seçin ve submit'e tıklayın. 2-Sürüm seçin ve download seçeneğine basın. 3- AMD Software kurarken ek seçeneklerden ayarları sıfırla seçeneğine basın.; 4- Kurulum bittikten sonra restart atıp programı çalıştırabilirsiniz.