Neler Yeni

AMD Software Adrenalin Edition açılmıyor.

Vandy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
veli yöntem
Ekran kartı sürücüleri en güncel haliyle yüklü. Fakat AMD Software Adrenalin Edition arayüzü açılmıyor. Tıklayınca açılıyor gibi görev yöneticisinde çıkıp kayboluyor.
DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücülerini sildim ve tekrar AMD'nin sitesinden otomatik algılamalı ve kendi ekran kartımın sürücüsünü indirdim yükledim. Sürücü yükleniyor fakat arayüz asla açılmıyor. Aygıt yöneticisinde sürücü sorunsuz çalışıyor. Nasıl düzelteceğim, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekran kartı: AMD RX 6600 XT.
Windows 10.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,145
İsim
Emre Zengin
Ekran kartı sürücüleri en güncel haliyle yüklü. Fakat AMD Software Adrenalin Edition arayüzü açılmıyor. Tıklayınca açılıyor gibi görev yöneticisinde çıkıp kayboluyor.
DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücülerini sildim ve tekrar AMD'nin sitesinden otomatik algılamalı ve kendi ekran kartımın sürücüsünü indirdim yükledim. Sürücü yükleniyor fakat arayüz asla açılmıyor. Aygıt yöneticisinde sürücü sorunsuz çalışıyor. Nasıl düzelteceğim, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekran kartı: AMD RX 6600 XT.
Windows 10.
Ekran kartı sürücünü bu şekilde kaldırıp tekrardan yükle bakalım:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600-xt 23.9.3 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.9.3 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,021
Üyeler
171,497
Son üye
mrkofl
Top Bottom