Evet. Windows 11 çıktığından beri böyle sanırım.Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açtığımda masaüstüne ilk sağ tık yapışımda amd software çıkmıyor ikinci kez yapışımda çıkıyor sizde de böyle mi? kullandığım ekran kartı msi rx 6650 xt
Hocam bende windows 10 da da böyle oluyordu ama yanıtınız için çok teşekkür ederimEvet. Windows 11 çıktığından beri böyle sanırım.
hocam bide size bir soru daha sorabilir miyim neredeyse tüm sistem özelliklerimiz aynı dying light 2 de pazar bölgesinde usta nın yan kapısından dışarı çıkarken oyunda ufak bir takılma oluyor bazen ufak bazen hafif fazla yani 0.3 saniye gibi, metro istasyonlarından çıkarken ve normal oynarken çok arada sırada takılma oluyor sizde de mevcut mu bunlar?Evet. Windows 11 çıktığından beri böyle sanırım.
Bende hiç takılma olmuyor oyunlarda. BIOS'un güncel değilse bir BIOS'u güncelle. Eğer güncelse BIOS'a girip BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. RAM'lerin XMP/DOCP ayarını şimdilik açma. Bak bakalım takılmalar devam edecek mi?Hocam bende windows 10 da da böyle oluyordu ama yanıtınız için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bide size bir soru daha sorabilir miyim neredeyse tüm sistem özelliklerimiz aynı dying light 2 de pazar bölgesinde usta nın yan kapısından dışarı çıkarken oyunda ufak bir takılma oluyor bazen ufak bazen hafif fazla yani 0.3 saniye gibi, metro istasyonlarından çıkarken ve normal oynarken çok arada sırada takılma oluyor sizde de mevcut mu bunlar?
Peki hocam xmpyi kapattıktan sonra ram mhzsi 2667 mhzye düşüyor, xmp marka 8x2 3600 mhz ram kullanıyorum öyle bırakayım mı yoksa manuel olarak 3200 3600 e falan alayım mı?Bende hiç takılma olmuyor oyunlarda. BIOS'un güncel değilse bir BIOS'u güncelle. Eğer güncelse BIOS'a girip BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. RAM'lerin XMP/DOCP ayarını şimdilik açma. Bak bakalım takılmalar devam edecek mi?
Hocam ram kusurluysa oyunda takılmalar yapar mı merak ediyorum açıkçasıBende hiç takılma olmuyor oyunlarda. BIOS'un güncel değilse bir BIOS'u güncelle. Eğer güncelse BIOS'a girip BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. RAM'lerin XMP/DOCP ayarını şimdilik açma. Bak bakalım takılmalar devam edecek mi?
Direkt BIOS'u sıfırla. XMP'yi de açma. 2666 MHz olarak kalsın.Peki hocam xmpyi kapattıktan sonra ram mhzsi 2667 mhzye düşüyor, xmp marka 8x2 3600 mhz ram kullanıyorum öyle bırakayım mı yoksa manuel olarak 3200 3600 e falan alayım mı?
Yapar.Hocam ram kusurluysa oyunda takılmalar yapar mı merak ediyorum açıkçası
Hocam sıfırladım hatta en son bios sürümünü tekrar kurdum hiçbirşeyi de ellemedim xmp vesaire kapalı 2667 mhzde çalışıyor ramler denemek için the forest a girdim onda da oluyordu devam ediyor şuan hocam düzelmemiş tüm sistem özelliklerimi de ekte paylaştım daha iyi anlayabilmemiz içinDirekt BIOS'u sıfırla. XMP'yi de açma. 2666 MHz olarak kalsın.
Yapar.
Hocam bide misal 2667 mhz de çalışıyor takılma devam etti, bunu birer birer artırarak yani 2667 2887 2933 falan diye çıkayım mı yani deneyerekDirekt BIOS'u sıfırla. XMP'yi de açma. 2666 MHz olarak kalsın.
Yapar.
AMD ekran kartı profili varsayılanda mı?Hocam sıfırladım hatta en son bios sürümünü tekrar kurdum hiçbirşeyi de ellemedim xmp vesaire kapalı 2667 mhzde çalışıyor ramler denemek için the forest a girdim onda da oluyordu devam ediyor şuan hocam düzelmemiş tüm sistem özelliklerimi de ekte paylaştım daha iyi anlayabilmemiz için
Hocam bide misal 2667 mhz de çalışıyor takılma devam etti, bunu birer birer artırarak yani 2667 2887 2933 falan diye çıkayım mı yani deneyerek
evet hocamAMD ekran kartı profili varsayılanda mı?
Ekran kartı sürücünü kaldırıp kur bakalım:evet hocam
bende genellıkle pc yı ılk actıgımda böyle oluyor sadece baska zaman tek tıklamada acılıyorMerhaba arkadaşlar bilgisayarı açtığımda masaüstüne ilk sağ tık yapışımda amd software çıkmıyor ikinci kez yapışımda çıkıyor sizde de böyle mi? kullandığım ekran kartı msi rx 6650 xt
hocam ınternetı neden kesiyoruz bunu yaparkenEkran kartı sürücünü kaldırıp kur bakalım:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6650-xt.html 24.12.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 24.12.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Sürücüyü kurana kadar Windows Update AMD sürücüsünü indirip kurmasın diye.bende genellıkle pc yı ılk actıgımda böyle oluyor sadece baska zaman tek tıklamada acılıyor
hocam ınternetı neden kesiyoruz bunu yaparken