Neler Yeni

AMD Software yeni sürüm sıkıntılı mı?

Doge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen Taylan
Birkaç haftadır YouTube'da droplar, LoL'de droplar yiyorum. Sistemim hepsini kaldırıyorken bir anda kasmaya başladı. Format ile her şeyi güncelleyerek kurdum, bir şey değişmedi. Sistemimde sorun yok.
Yazılımsal bir sorun olduğu çok belli. Eski bilgisayarımda bile bu sorunlar yok.

AMD'nin 23.4.1 sürümü sıkıntılı diyorlar. Bende de bu sürüm vardı. AMD Adrenalin Edition'u sildim, geçmedi. Aygıt yöneticisinden önceki sürümlerde 2022'lerde çıkmış bir sürücüye döndüm, değişmedi.
Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
rdr 2 water render sorunu vardı bende 23.4.1 sonradan düzeldi kendi kendine güncelleyin bekleyin droplar başka birşeyden olabilirmi cpu ve ekran kartınız neler? :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam son sürün sıkıntılı ancak bende rdr 2 de sorun çıktı yabancı kaynaklarda rdr 2 radeon horse water render diye aratırsanız çıkar kendi kendine düzeldi takmadım devam ettim bir gün oyuna girdiğimde düzeldi amd ya arkada çalışıyor yada şans :)

Youtube'da Drop sorunu varsa şunu deneyip tekrar dön buraya;

Chrome'da arama yerine aşağıdaki görseldeki yazıyı yaz. Ondan sonra çıkan sayfanın arama kısmına; " Choose Angel Graphics Backend " yazıp, Default olan bu ayarı D3D9 olarak ayarlayıp tekrar sorunu gözlemle bakalım. Video daha akıcı olacaktır %90.

WHsSed0nysQJ1FtCwnbo.png
Dönüş yap, yanıt veririm.

Doge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube'da Drop sorunu varsa şunu deneyip tekrar dön buraya;

Chrome'da arama yerine aşağıdaki görseldeki yazıyı yaz. Ondan sonra çıkan sayfanın arama kısmına; " Choose Angel Graphics Backend " yazıp, Default olan bu ayarı D3D9 olarak ayarlayıp tekrar sorunu gözlemle bakalım. Video daha akıcı olacaktır %90.
Evet, artık kasma yapmıyor. Ama oyunlarda neden drop yiyeyim ki?
Sorunum tam olarak şu şekildeydi:

Olabilir, Oyunlardaki Drop için bir şey diyemem.

Bu D3D9 ayarı, Chrome üzerinde bazı Grafik Tabanlı işlemler yapıyorsanız onları desteklemeyebilir. Ama yapmıyorsanız kullanabilirsiniz.

Doge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir, Oyunlardaki Drop için bir şey diyemem.

Bu D3D9 ayarı, Chrome üzerinde bazı Grafik Tabanlı işlemler yapıyorsanız onları desteklemeyebilir. Ama yapmıyorsanız kullanabilirsiniz.
Peki neden bu ayarı açma ihtiyacı duydum? Bugüne kadar bu tarz bir sorun yaşamadım.
Sorunun kaynağını değil de dolaydı yoldan problemleri çözmüş oldum. Sorunun kaynağını bulabilmeyi isterdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom