Amd için arkaya bir şey takmana gerek yok o parça Intel işlemciler için.4 tanesi giriyor 1 tanesi sürekli havada kalıyor bakınca eğri gibi gözüküyor kasanın arkasındaki zimbirtiyi da takiyorum ama 3 tanesi tek oluyor bilgisayarı böyle kullanirsam problem yaşar mıyım?
ee hocam diğerleri neden girmiyor pekiAmd için arkaya bir şey takmana gerek yok o parça Intel işlemciler için.
işlemci fanı birden sıkılmaz hepsini azıcık azıcık sıkacaksınee hocam diğerleri neden girmiyor peki
3 tanesini birden sıkma 4 tanesini yavaş yavaş turlayarak sık4 tanesi giriyor 1 tanesi sürekli havada kalıyor bakınca eğri gibi gözüküyor kasanın arkasındaki zimbirtiyi da takiyorum ama 3 tanesi tek oluyor bilgisayarı böyle kullanirsam problem yaşar mıyım?
hocam anlatamadım 1 tanesi eğri duruyor hizaya gelmiyorçaprazlama sıkıcan sağ üstü sol altı sol üstü sağ altı az az sıkıp en son fullicen
en yakın zamanda fotoğraf atacam hocam da işte anlatmak istediğim değil 3 tanesi içine giriyor iken 1 tanesi başka yerde kalıyor fana bakınca bir tane vida eğri gibi gözüküyoranakartin am3 mü, am4 mü? plaket olur anakart arkasında, hepsine denk getir azar azar caprazlama sık. foto at buraya
anakartin am3 mü, am4 mü? plaket olur anakart arkasında, hepsine denk getir azar azar caprazlama sık. foto at buraya