kardeşim inanmayıp ne yapayım videoda olan sıcaklıkları söylüyorum benvalla öylebiraz donanım arşivi izlemesi gerekiyor. bu işlemcinin stok fanla o derecelerde olacağına inanan varsa avrasya tünelini satıyorum bilgisine.
bi papatya çayı iyi gelir gibiBiraz gerilmiş galiba recep abim
tamam bende diyorum ki başka kaynaklara bi bak derecelere bak sonra gel technopatın içeriğine bak. abdullah abi 7500F i incelediğinde 95 derecenin altına inmedi. burda nasıl 70 civarlarında? tabikide uv yaparak veya cbp kapatarak.kardeşim inanmayıp ne yapayım videoda olan sıcaklıkları söylüyorum ben
30dk sürmez şu program yazmıyoruz kral para varsa alınmalı tabii ki ama ne bileyim imkan yoksa o anlık basit bişeyBen şahsen cbp kapatıp undervolt vesaire uğraşacağıma alırım bi kule tipi keyfime bakarım.
Hocam doğru diyorsun ben zaten imkan olmayan durumdan bahsetmedim ki. İmkanın yoksa mecbur gibisin zaten. İşlemci çok ısındığında özellikle fps oyunlarında takılmalar oluyor bu yüzden işlemci çok sıcak çalışıyorsa uv veya başka soğutucu alınmalı. Demeye çalıştığım buydu.30dk sürmez şu program yazmıyoruz kral para varsa alınmalı tabii ki ama ne bileyim imkan yoksa o anlık basit bişey
Olay sıcaklık değil olay ses v12 motor gibi sesi var soğutucunun pcyi açınca keyfim kaçıyor30dk sürmez şu program yazmıyoruz kral para varsa alınmalı tabii ki ama ne bileyim imkan yoksa o anlık basit bişey
Bende var öyle ses çıkmıyor hocam Ekran kartı fanından geliyor sadece ses çok çok az CPU fan sesi bendeOlay sıcaklık değil olay ses v12 motor gibi sesi var soğutucunun pcyi açınca keyfim kaçıyor
Allahalla benim ekran kartı fan döndürmüyor boşta kasadada 3 kasa fanı ve stok fan var nereden geliyor bu sesBende var öyle ses çıkmıyor hocam Ekran kartı fanından geliyor sadece ses çok çok az CPU fan sesi bende
Benimkide aynı şekil MegaZenciBende var öyle ses çıkmıyor hocam Ekran kartı fanından geliyor sadece ses çok çok az CPU fan sesi bende
Kasa fanidir dandikse hocamAllahalla benim ekran kartı fan döndürmüyor boşta kasadada 3 kasa fanı ve stok fan var nereden geliyor bu ses
Ventonun aslında dandik olmaması lazım dragon centerdan bir ayar çekmeyi deneyeyim yarın hem kasa hemde stok fana eski buzdolabı sesi gibi kasanın sesiKasa fanidir dandikse hocam