Neler Yeni

Amd stok soğutucu termal macunu

notemojan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İmre
Merhabalar arkadaşlar günaydın,işlemcimi değiştireceğim ancak termal macunlar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ryzen 7 5700x işlemci aldım yanında termal macun da sipariş ettim ama öğrendim ki işlemci soğutucusu macunlu geliyormuş. O macun yeterli olur mu yoksa ekstradan macun sürmem gerekir mi?

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Merhabalar arkadaşlar günaydın,işlemcimi değiştireceğim ancak termal macunlar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ryzen 7 5700x işlemci aldım yanında termal macun da sipariş ettim ama öğrendim ki işlemci soğutucusu macunlu geliyormuş. O macun yeterli olur mu yoksa ekstradan macun sürmem gerekir mi?
İleride de her türlü ihtiyacın olacak hangi macunu aldın

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

notemojan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İmre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alırım o zaman da takarken sürmem gerekiyor mu yoksa işlemci fanının üstüne sürülü gelen macun yeterli olur mu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
Hocam sende stok soğutucumu var bu işlemci için? Eğer öyleyse kesinlikle yeni bir soğutucu alman gerek.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
Anladım o zaman direkt ekstra soğutucu alırım teşekkürler.
Anakartını öğrenebilir miyim? Eğer anakartında ARGB girişi varsa ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucusunu alabilirsin. Bunu alırsan içinden işlemciye tek seferlik sürmek için macunda çıkıyor.

notemojan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İmre
Anakartını öğrenebilir miyim? Eğer anakartında ARGB girişi varsa ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucusunu alabilirsin. Bunu alırsan içinden işlemciye tek seferlik sürmek için macunda çıkıyor.
Gigabyte b450m h

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
Gigabyte b450m h
Normal RGB girişi var hocam. İlerleyen zamanlarda anakartını da değiştirmeni tavsiye ederim. Bu attığım soğutucunun ARGB olan modelini alırsan ışığı yanmaz sadece. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) bunu alırsan otomatik yanar. Kendiliğinden yanıyor.

notemojan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İmre
Anladım yardımın için teşekkürler:)

Top Bottom