Amd stok soğutucu termal macunu

notemojan

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar arkadaşlar günaydın,işlemcimi değiştireceğim ancak termal macunlar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ryzen 7 5700x işlemci aldım yanında termal macun da sipariş ettim ama öğrendim ki işlemci soğutucusu macunlu geliyormuş. O macun yeterli olur mu yoksa ekstradan macun sürmem gerekir mi?

Merhabalar arkadaşlar günaydın,işlemcimi değiştireceğim ancak termal macunlar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ryzen 7 5700x işlemci aldım yanında termal macun da sipariş ettim ama öğrendim ki işlemci soğutucusu macunlu geliyormuş. O macun yeterli olur mu yoksa ekstradan macun sürmem gerekir mi?
İleride de her türlü ihtiyacın olacak hangi macunu aldın

alırım o zaman da takarken sürmem gerekiyor mu yoksa işlemci fanının üstüne sürülü gelen macun yeterli olur mu

Hocam sende stok soğutucumu var bu işlemci için? Eğer öyleyse kesinlikle yeni bir soğutucu alman gerek.

Anladım o zaman direkt ekstra soğutucu alırım teşekkürler.
Anakartını öğrenebilir miyim? Eğer anakartında ARGB girişi varsa ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucusunu alabilirsin. Bunu alırsan içinden işlemciye tek seferlik sürmek için macunda çıkıyor.

Gigabyte b450m h
Normal RGB girişi var hocam. İlerleyen zamanlarda anakartını da değiştirmeni tavsiye ederim. Bu attığım soğutucunun ARGB olan modelini alırsan ışığı yanmaz sadece. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) bunu alırsan otomatik yanar. Kendiliğinden yanıyor.

Anladım yardımın için teşekkürler:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,895
Üyeler
184,525
Son üye
Coldunt
Geri