SadeceSeyf
80+ Gold
Nvidia artık yalnız arkadaşlar
Maalesef artık 5050 6040 falan alırız bu fiyatlardab*ku yediğimizin haberi çıkmış hayırlı olsun.
AMD ucuz kartlarda hep öndeydi şimdide önde olacak değişen bir şey yok adamlar nvidia dan ucuz sürüyorlar piyasaya.Alıntıyı görüntüle
Nvidia artık yalnız arkadaşlar
Ben 7xxx serisinde bir tık umutlanmıştım. Fakat ben bu saatten sonra bir şeyleri düzeltebileceklerine inanmıyorum. Yazılımda veya driverda. Bu açıklama artık saldık olayı gibi.AMD ucuz kartlarda hep öndeydi şimdide önde olacak değişen bir şey yok adamlar nvidia dan ucuz sürüyorlar piyasaya.
Üst segmet zaten nvidia nın di artık hep onların olacak.
Reis ben 1 sene rx 7600 kullandım 1 senede 5-6 kez driver sorunlarıyla uğraştım.Ama çok kolay çözdüm uğraştırmadı.Ben 7xxx serisinde bir tık umutlanmıştım. Fakat ben bu saatten sonra bir şeyleri düzeltebileceklerine inanmıyorum. Yazılımda veya driverda. Bu açıklama artık saldık olayı gibi.
ben 6700 kullanıyorum şükür bir kaç aydır herhangi bir sorun bile yaşamadımReis ben 1 sene rx 7600 kullandım 1 senede 5-6 kez driver sorunlarıyla uğraştım.Ama çok kolay çözdüm uğraştırmadı.
Piyasadan çekileceğiz dememişler sounçta üst segmenti saldılar bence bu sene çıkacak kartlarda AMD alt kısım kartlarda yokedecek.
Umarım öyle olurReis ben 1 sene rx 7600 kullandım 1 senede 5-6 kez driver sorunlarıyla uğraştım.Ama çok kolay çözdüm uğraştırmadı.
Piyasadan çekileceğiz dememişler sounçta üst segmenti saldılar bence bu sene çıkacak kartlarda AMD alt kısım kartlarda yokedecek.
Reis öyle olur değil öyle olmak zorunda hem üst segmenti saldım diyorsun altı da kaybedersen ne kaldı elinde doğrumu ?Umarım öyle olur
Reis ben 7000 serisinde bile yaşadım ya kendi kendine pc yi kapatmalar oyundan atmalar hoş olmuyor pek.ben 6700 kullanıyorum şükür bir kaç aydır herhangi bir sorun bile yaşamadım