O yüzden iyi yapmışlar diyorum.Bunu millete anlatamıyorum.
Günümüzü baz alalım RTX 4090, RX 7900XTX'ten saf güç olarak bile çok önde.
Melevki AMD, 4090 gücünde ama NVİDİA sadece en güçlü kartını 7900XTX gücünde çıkarsın;
Yine NVİDİA alacak en üstünü isteyen adam.
O kadar teknolojiyi, yazılım desteğini niye bırakayım. Ray Tracing'ten tut DLSS 3'e, DLSS 3'ten tut Broadcaste.
8000 dinlenme ve fırtına öncesi sessizlik;
Takçalıştır videosunda ana başlık AMD, adamlar artık NVIDIA ile yarışamadığı için giriş ve orta segment kartlardan devam edicekler. Bu şu demek 7900XT ve 7800XT gibi kartlar son tepe seviyesi olucak.
Mantıklı bir hamle. Çok üst modelleri alanlar max %5 dir. Giriş ve orta segment birde orta üzeri kart alan çok var. Düşünürsek mantıklı bir hamle. Nvidia da artık kökler fiyatları
Takçalıştır videosunda ana başlık AMD, adamlar artık NVIDIA ile yarışamadığı için giriş ve orta segment kartlardan devam edicekler. Bu şu demek 7900XT ve 7800XT gibi kartlar son tepe seviyesi olucak.
İşlemcide olduğu gibi bir artış olacağını sanmıyorum.8000 dinlenme ve fırtına öncesi sessizlik;
9000 fırtına. Cuda rakibi yeni core lar, rdna4 mimarisi...
Nvdia zaten farklı bir seviye de . Yapay zekaya da odaklanıyorlar dünyanın en değerli 5 şirketin arasın da varlardır muhtemelenİşlemcide olduğu gibi bir artış olacağını sanmıyorum.
NVİDİA, intel gibi değil. Yere düştükçe dahada vuran bir firma.
Yine NVİDİA en üst sitemi toplayanların ilk tercihi olur. Orta seviyede belki 5 yılda kapışmaya başlarlar.
En zengin 1. firma şuan aktif olarak :ddünyanın en değerli 5 şirketin arasın da varlardır muhtemelen
Valla her şey beklenmedik bir şekilde değişip Nvidia alaşağı olabilir. Veya en azından tamamiyle denk veya AMD geçebilir de. Ama 9000 için diyorum. Mesela 6000 f/p, 7000 de top-end var. 8000 de 6000 part2 olacak diye tahmin ediyorum, 9000 de fırtına olcaktır bence. Hem 9000 de yine bence, 7000 ama part 2 olcak ama çok çok daha güçlüsü. AFMF yi dahada geliştirip tamamiyle Nvidia FrameGen de Ez-Win alabilir AMD; ki şuanda AMD önde. Upscaling içinde ilerleme her iki taraf içinde olacak, 9000 serisi tamamlandığında belki FSR çok gelişebilir, veya tam denk olabilirler. RT içinse bilemiyorum ikiside berbat ama Nvidia daha az berbat. Berbat dediğimde, efsanevi derecede çok feci FPS düşüyor, 2 tane yansıma için 40-50fps feda ediyoruz, kötü. Ama tabii yinede Nvidia RT de öncü ve bu devam edeceğni düşünüyorum. AMD ise çok daha fazla yaklaşacak.İşlemcide olduğu gibi bir artış olacağını sanmıyorum.
NVİDİA, intel gibi değil. Yere düştükçe dahada vuran bir firma.
Yine NVİDİA en üst sitemi toplayanların ilk tercihi olur. Orta seviyede belki 5 yılda kapışmaya başlarlar.
Öyle olacak zaten knk. Gör sonra haberleri. Nvidia da %20-25 fiyat artışı var!nvdıa ust segmentte tekız dıyıp ust segment ekran kartı alacak olan zaten bızım kartları mecbur alacak kafasıyla fıyatları arşa cıkarırsa ozaman gorun sız olayı
Değişen bişey olmaz. Özellikle şu devirde.nvdıa ust segmentte tekız dıyıp ust segment ekran kartı alacak olan zaten bızım kartları mecbur alacak kafasıyla fıyatları arşa cıkarırsa ozaman gorun sız olayı
Olaya sadece oyun olarak bakmışsın render kısmında iki kat fark atmış ki zaten 4090 alan 100 kişiden sadece 10 kişi oyun için alıyor geriye kalan kesim render ve al işlemler için tercih ediyorBunu millete anlatamıyorum.
Günümüzü baz alalım RTX 4090, RX 7900XTX'ten saf güç olarak bile çok önde.
Melevki AMD, 4090 gücünde ama NVİDİA sadece en güçlü kartını 7900XTX gücünde çıkarsın;
Yine NVİDİA alacak en üstünü isteyen adam.
O kadar teknolojiyi, yazılım desteğini niye bırakayım. Ray Tracing'ten tut DLSS 3'e, DLSS 3'ten tut Broadcaste.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yüzden iyi yapmışlar diyorum.