Can...
80+ Platinum
olması gereken bende rx 6500xt den az çekmedim imanım gevredi yok wattman yok alt tab atınca çökmeler daha tövbe bulaşmam amd ekran kartınaGaliba 2018-2019 senelerinde RX 570 almıştım , kartın performansı 10 numara o zamana göre ama tek sıkıntısı yazılım , yazılım ölçeklendirmeyi otomatik olarak yapıyordu ve düzeltilmiyordu tıklanma yerlerine tıklayınca hiçbir şey çıkmıyordu her bilgisayarı açtığımda özel çözünürlük girip tekrar tekrar her seferinde aynı şeyi yapmak zorunda kalıyordum. Neyse bugün almış olduğum RX 6600 ekran kartında da aynı şekilde yazılımsal sorun var 144hz e ayarlı bir monitör oyunca girince 60 hz e düşüyor ayarları tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum yazılım konusunda yada uygulama konusunda berbatsın amd bir daha hangi serisi çıkarsa çıksın amd ekran kartına heves etmeyeceğim nvidia nın her zaman yeri var, adamların giriş seviye ekran kartını kullanıyorum 1650 sıkıntı yok RTX 2060 ve bir tanede RTX 3060 var onlarıda kullanıyorum sıkıntı yok adamlar stabiliteye önem veriyor bunu burada söylemek istedim nvidia öneririm kullanırım cart curt şimdilik rx 6600 ü kutusuna koyup kenara kaldırıyorum ve 1 2 hafta piyasalar belirginleşirse satılığa koyup yollarım. Nereden baksan 4-5 yıl geçmiş aynı sorunlar devam ediyor. İşlemci konusunda bir şey diyemem çünkü 1600af , 3600, 5500 ve ryzen 5 3550h kullanmaktayım işlemcilerden kaynaklı bir sorunum olmadı şu ana kadar. (Ekran çözünürlüğü konusunda ekleme yapmak istedim geçenlerde rx 6700 xt geçtiydi elime yine çözünürlük yada ölçeklendirme sorunu vardı buradan bildiriyim kronik sorunmu anlamadım gitti.) Tek ben yaşamış olma ihtimalim gibi bir ihtimal yok araştırınca bir çok kişininde yaşadığını görmüş oldum.